Billige ure til mænd – Fede ure til mænd der ikke sprænger budgettet

Posted on 9 min read 24544 views

fede ure til mænd

Et ur til mænd er det eneste rigtige smykke en mand kan og bør bære. De flotte ure til mænd er et essentielt stykke accessory for den modebevidste herre der sætter æstetik og stil højt. Men Fede og billige ure til mænd hænger ikke på træerne og der er overraskende nok faktisk mange knap så flotte ure derude. Heldigvis har i Mandemagasinet til at vise de flotteste ure frem til en mand der søger et flot ur i god kvalitet, men til en pris som ikke sprænger budgettet.

I denne artikel vil der ikke blive nævnt store og kendte Schweiziske ur mærker som Rolex, Omega osv. Men derimod alternativer som er mere prisvenlige men som kan tilføre ligeså meget stil til dit look. I denne artikel vil vi ligeledes gennemgå en væld af forskellige ur typer som passer til forskellige behov og anledninger. Du vil finde klassiske dress-ure som går godt til et jakkesæt eller på arbejdet, og du vil finde sportsure som er velegnet til fritiden og det øvrige dagligdags liv. Kort sagt vil du finde billige ure til mænd, som ligner en million.

Billige Ure til mænd

ure til mænd

 

i samarbejde med PriceRunner

Hvis du søger billige ure til mænd, så har vi fundet forhandleren som du måske også har set i DR udsendelsen Løvens hule. Når man søger et billigt ur til mænd, så kan mange godt tro at man ikke får en særlig høj kvalitet, men lige netop denne forhandler køber direkte fra producenterne og har derfor skåret grossisten over, hvilet gør at du kan få virkeligt billige ure til mænd til samme kvalitet som hvis du havde betalt betydeligt mere for dem. Vi håber at du finder nogle billige ure til mænd som du kan bruge til dig selv eller til en gave. Hvis du ikke udelukkende søger de helt billige ure til mænd, så kan du nedenfor også se vores liste med ure af virkeligt høj kvalitet som faktisk også er nogle billige herreure.

Ure til mænd

Glæd dig! For denne artikel vil byde på et væld af fede ure til mænd og du vil muligvis få ure at se du slet ikke vidste eksisterede. Når du læser denne artikel vil det hjælpe dig med at finde det bedste ur til prisen og du vil med al sandsynlighed finde et lækkert ur der matcher netop det du er på udkig efter. Et ur er den perfekte gave til dig selv eller gaveide til ham generelt, Så lad os starte og tage et kig på herlighederne.

Philosopher Herreur

Nordgreen Philosopher ur

i samarbejde med PriceRunner

Er du på udkig efter et af de bedste ure til prisen? Så er dette Nordgreen Philosopher et godt bud. Det er et ur i et klassisk skandinavisk design til en rigtig god pris. Uret har et minimalisktisk udtryk og er et godt all-around ur som kan bæres både i hverdagen til en casual stil og samtidig gå på jobbet til en skjorte eller jakkesæt ved finere lejligheder. Dette flotte ur fra Nordgreen er i en fornuftig prisklasse hvor alle kan være med og man får samtidig rigtig meget ur for pengene. Uret kan i høj grad tilpasses så det matcher din stil og smag. Eksempelvis kan man få urkassen i både sønv, gun metal og rose guld. Derudover er der en lang række remme man kan vælge, herunder læderrem, nylonrem og stålrem. Man kan dermed vælge den kombination der giver det udtryk man ønsker og passer bedst til ens stil. Uret på billedet er et Nordgreen Philosopher med sølv urkasse og brun læderrem.

 

Jaguar ure

jaguar ure

i samarbejde med PriceRunner

Jaguar urmærket blev stiftet at den kendte urmager Peter Haas og kombinere stil og elegance virkeligt flot. Her får man virkeligt meget ur for pengene med deres store serie af Jaguar ure.

Ambassador Heritage 1959

Ambassador ur

i samarbejde med PriceRunner

Ambassador er et svensk og forholdsvist nyt urmærke. Konceptet er klassiske herreure i et prisleje hvor alle kan være med. De fleste modeller ligger til priser lige i underkanten af 2.000 kr. hvilket må siges at være en god pris for et flot stykke design i god kvalitet. Det smarte ved ambassador ure er, at de har gjort det nemt at både tilkøbe og skifte remme på urene hvilket gør, at man nemt kan ændre hele looket på uret blot ved at skifte remmen.

ambassador ure
Denne model, Heritage 1959 har en god størrelse på 40mm i diameter og er blot 9mm i tykkelsen, med en poleret urkasse i rosaguld. Uret kan vælges med læderrem eller en guld metalrem. Ambassador ure er designet med detajler for øje og man får et virkelig smukt klassisk ur til en god pris. Ambassador tilbyder gratis fragt, 3 års garanti og 60 dages gratis returnering. Ambassador er et af de ure til mænd som er klassisk og dermed velegnet til fine lejligheder, men også sagtens kan bæres som hverdagsur. Et godt valg hvis man er på udkig efter et flot herreur til en rigtig god pris.

About Vintage 1969 Automatic

About vintage ure

i samarbejde med PriceRunner

About Vintage er et dansk urmærke som skiller sig ud fra mængden ved at producere ure i høj kvalitet i mellem-prisklassen. Derudover er About Vintage ikke blot et ur, men et stykke historie i klassisk flot design. Der er nemlig tænkt på ur-historien og denne 1820 model er året hvor det første patent blev registreret for et mekanisk ur. Netop denne model fra About Vintage har et mekanisk urværk der fungerer automatisk og der er dermed ikke behov for batteri i uret. Normalt betaler man på den gode side af 10.000 kr. for et ur med automatisk urværk i god kvalitet. Men her får du altså rigtig meget ur for pengene.

About vintage ur
Uret har en kasse diameter på 40, hvilket er perfekt til de fleste størrelser håndled. Uret er komfortabelt og let at bære og kommer standard med en lækker brun læderrem. Uret fås i både sølv og rosa guld, og man kan selv skræddersy urets udseende med forskellige typer af remme som er let at skifte. Når man køber et ur hos About Vintage følger der en ekstra gratis rem med. Her hos Mandemagasinet er vi vilde med kombinationen rosa guld og brun læderrem som modellen på billedet. About Vintage 1969 fortjener uden at blinke en plads listen over fede ure til mænd og så er vi vilde med det er dansk. Du kan besøge About Vintage i deres butik på Gothersgade 97 i København K eller let bestille via deres hjemmeside.

Vincero Chrono S

Vincero Chrono S ur

i samarbejde med PriceRunner

Vincero er et italiansk inspireret urmærke som producerer nogle flotte ure til overkommelige priser. Især deres kronograf ure som dette Vincero Chrono S er særligt flotte. Uret fåes i forskellige farver på både urkassen og selve urskiven. Men her har vi taget udgangspunkt i et af modellerne med rosa guld kasse, med hvid skive og en læderrem. Det giver et let og stilrent look og er et ur der med garanti vækker opsigt for dets flotte design.

Vincero ure
Vincero Chrono S måler 43mm i diameter hvilket vil sige, at det faktisk er et lidt stort ur som fylder godt på håndleddet. Uret har Myota urværk og glas af safir som er yderst modstandsdygtigt. Her får man et super flot kronograf ur i en god kvalitet, til en rigtig god pris. Vincero laver også andre rigtig fede herremodeller. Fx er det værd at nævne den tilsvarende model som denne bare i mat sort i stedet for.

Tissot Visodate Automatic

Tissot Visodate ur

i samarbejde med PriceRunner

Tissot er et schweizisk urmærke som har tradition for at producere ure siden 1853. Tissot startede ud med at producere lommeure og har siden da været en af de førende schweiziske urproducenter. Tissot skiller sig ud fra øvrige schweiziske urmærker ved at tilbyde ure i høj kvalitet til nogle priser som er til at betale. Selvom Tissot gennem årende har produceret mange komplicerede urværker, så er de fleste af deres armbåndsure i dag ganske almindelige Quartz batteridrevet ure. Dette Tissot Visodate er dog en undtagelse og er et af Tissot’s bedste bud på et klassisk men moderne herreur, der har et automatisk urværk.

Tissot Visodate er uden tvivl et af de flotteste automatiske ure til mænd i denne prisklasse. For blot 4000 kr. får man et ur der indeholder et automatisk urværk som aldrig stopper med at gå. Med andre ord får rigtig meget ur for pengene og man får et ur der kan bruges til både hverdag og fine anledninger. Tissot Visodate har en perfekt størrelse på 40mm i diameteren hvilket passer til de fleste herre håndled. Urkassen kommer i rustfrit stål og med safirglas på. Uret har en læderrem som gør det yderst komfortabelt at bære. Tissot Visodate har kalender med både dato og måned. Dermed et af de bedste ure til mænd i denne prisklasse.

Seiko Prospex Prospex Herreur

Seiko dykkerur til mænd

i samarbejde med PriceRunner

Seiko Prospex Prospex ur til mænd er et utrolig flot og stilrent ur. Det er en af de ure til mænd som uden tvivl viser at man har styr på sagerne og der er ingen tvivl om at det også tiltrækker nogle misundelige blikke.

Fossil Neutra ur til mænd

Gant park hill automatic

i samarbejde med PriceRunner

Triwa Spira

Triwa Spira herreur unisex

Pris: 1399 kr. / KØB HER

Armani Herreur

armani herreur

i samarbejde med PriceRunner

Armbåndsur til mænd – Dette skal du kigge efter

Når du skal på jagt efter et armbåndsur til mænd, så er der ingen tvivl om at der er en hel del du skal være opmærksom på. Men derfor vil vi alligevel lige lave en lille beskrivelse af hvad du skal være opmærksom på, når du vælger nogle af overstående armbåndsure til mænd.

Du skal finde ud af hvad du gerne vil bruge armbåndsuret til, da der er kæmpe forskel på hvad det rent faktisk kan holde til uden at det bliver ridset, så hvis du gerne vil bruge det til pæne lejligheder, så passer alle overstående ure, men er du håndværker, så skal du nok ikke vælge de ure med den største forside, da de har lettere ved at få slag. Et armbåndsur til mænd med læderrem passer til de fleste anledninger og hvis du kombinere det med en flot skjorte og pæne bukser, så har du allerede gjort dig klar med et stilrent look.

Køb Ur til mænd – Hvilken pris skal du give?

Når du er på efter et ur til mænd, så skal du forvente at de ikke er helt billige, hvis du vil have noget kvalitet som holder i mange år frem, og som er kombineret med et flot design. Køb ur til mænd efter denne liste, hvis du vil finde nogle af de flotteste ure til mænd med de laveste priser, da vi udelukkende henviser til leverandøre der fokusere på ure af høj kvalitet til billige priser i forhold til mange andre forhandlere. Når du skal købe et ur til mænd, så skal du naturligvis sørge for at finde nogle priser som passer til dit budget, men man er også nød til at betale for kvalitet, så man ved at det ur man giver væk, også holder om 10 år.

Kvalitets ure til mænd – Bedste urmærker

Der findes utroligt mange kvalitets ure til mænd, og derfor har vi samlet nogle af de bedste urmærker på vores liste over fede herreure. Disse klassiske ure til mænd passer til enhver lejlighed, så de kan bruges i både hverdagen, men også til de mere festlige lejligheder.

Ure til mænd behøver ikke nødvendigvis at koste en formue, men vi har alligevel samlet en masse forskellige ure til mænd i forskellige prisklasser, så alle kan finde kvalitets ure til mænd med nogle af vores fortrukne bedste urmærker.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.