Fede ure til mænd der ikke sprænger budgettet

Et ur er det eneste rigtige smykke en mand kan og bør bære. Et flot ur er et essentielt stykke accessory for den modebevidste herre der sætter æstetik og stil højt. Fede ure til mænd hænger ikke på træerne og der er overraskende nok faktisk mange knap så flotte ure derude. Heldigvis har i Mandemagasinet til at vise de flotteste ure frem til en mand der søger et flot ur i god kvalitet, men til en pris som ikke sprænger budgettet.

I denne artikel vil der ikke blive nævnt store og kendte Schweiziske ur mærker som Rolex, Omega osv. Men derimod alternativer som er mere prisvenlige men som kan tilføre ligeså meget stil til dit look. I denne artikel vil vi ligeledes gennemgå en væld af forskellige ur typer som passer til forskellige behov og anledninger. Du vil finde klassiske dress-ure som går godt til et jakkesæt eller på arbejdet, og du vil finde sportsure som er velegnet til fritiden og det øvrige dagligdags liv.

Glæd dig! For denne artikel vil byde på et væld af fede ure til mænd og du vil muligvis få ure at se du slet ikke vidste eksisterede. Når du læser denne artikel vil det hjælpe dig med at finde det bedste ur til prisen og du vil med al sandsynlighed finde et lækkert ur der matcher netop det du er på udkig efter. Lad os starte og tage et kig på herlighederne.

Ambassador Heritage 1959

Ambassador ur

Pris: $279 / KØB HER

Ambassador er et svensk og forholdsvist nyt urmærke. Konceptet er klassiske herreure i et prisleje hvor alle kan være med. De fleste modeller ligger til priser lige i underkanten af 2.000 kr. hvilket må siges at være en god pris for et flot stykke design i god kvalitet. Det smarte ved ambassador ure er, at de har gjort det nemt at både tilkøbe og skifte remme på urene hvilket gør, at man nemt kan ændre hele looket på uret blot ved at skifte remmen.

ambassador ure
Denne model, Heritage 1959 har en god størrelse på 40mm i diameter og er blot 9mm i tykkelsen, med en poleret urkasse i rosaguld. Uret kan vælges med læderrem eller en guld metalrem. Ambassador ure er designet med detajler for øje og man får et virkelig smukt klassisk ur til en god pris. Ambassador tilbyder gratis fragt, 3 års garanti og 60 dages gratis returnering. Ambassador er et af de ure til mænd som er klassisk og dermed velegnet til fine lejligheder, men også sagtens kan bæres som hverdagsur. Et godt valg hvis man er på udkig efter et flot herreur til en rigtig god pris.

About Vintage 1820 Automatic

About vintage ure

Pris: 3999 kr. / KØB HER

About Vintage er et dansk urmærke som skiller sig ud fra mængden ved at producere ure i høj kvalitet i mellem-prisklassen. Derudover er About Vintage ikke blot et ur, men et stykke historie i klassisk flot design. Der er nemlig tænkt på ur-historien og denne 1820 model er året hvor det første patent blev registreret for et mekanisk ur. Netop denne model fra About Vintage har et mekanisk urværk der fungerer automatisk og der er dermed ikke behov for batteri i uret. Normalt betaler man på den gode side af 10.000 kr. for et ur med automatisk urværk i god kvalitet. Men her får du altså rigtig meget ur for pengene.

About vintage ur
Uret har en kasse diameter på 40, hvilket er perfekt til de fleste størrelser håndled. Uret er komfortabelt og let at bære og kommer standard med en lækker brun læderrem. Uret fås i både sølv og rosa guld, og man kan selv skræddersy urets udseende med forskellige typer af remme som er let at skifte. Når man køber et ur hos About Vintage følger der en ekstra gratis rem med. Her hos Mandemagasinet er vi vilde med kombinationen rosa guld og brun læderrem som modellen på billedet. About Vintage 1820 fortjener uden at blinke en plads listen over fede ure til mænd og så er vi vilde med det er dansk. Du kan besøge About Vintage i deres butik på Gothersgade 97 i København K eller let bestille via deres hjemmeside.

Vincero Chrono S

Vincero Chrono S ur

Pris: 1145 kr. / KØB HER

Vincero er et italiansk inspireret urmærke som producerer nogle flotte ure til overkommelige priser. Især deres kronograf ure som dette Vincero Chrono S er særligt flotte. Uret fåes i forskellige farver på både urkassen og selve urskiven. Men her har vi taget udgangspunkt i et af modellerne med rosa guld kasse, med hvid skive og en læderrem. Det giver et let og stilrent look og er et ur der med garanti vækker opsigt for dets flotte design.

Vincero ure
Vincero Chrono S måler 43mm i diameter hvilket vil sige, at det faktisk er et lidt stort ur som fylder godt på håndleddet. Uret har Myota urværk og glas af safir som er yderst modstandsdygtigt. Her får man et super flot kronograf ur i en god kvalitet, til en rigtig god pris. Vincero laver også andre rigtig fede herremodeller. Fx er det værd at nævne den tilsvarende model som denne bare i mat sort i stedet for.

Tissot Visodate Automatic

Tissot Visodate ur

Pris: 4000 kr. / KØB HER

Tissot er et schweizisk urmærke som har tradition for at producere ure siden 1853. Tissot startede ud med at producere lommeure og har siden da været en af de førende schweiziske urproducenter. Tissot skiller sig ud fra øvrige schweiziske urmærker ved at tilbyde ure i høj kvalitet til nogle priser som er til at betale. Selvom Tissot gennem årende har produceret mange komplicerede urværker, så er de fleste af deres armbåndsure i dag ganske almindelige Quartz batteridrevet ure. Dette Tissot Visodate er dog en undtagelse og er et af Tissot’s bedste bud på et klassisk men moderne herreur, der har et automatisk urværk.

Tissot Visodate er uden tvivl et af de flotteste automatiske ure til mænd i denne prisklasse. For blot 4000 kr. får man et ur der indeholder et automatisk urværk som aldrig stopper med at gå. Med andre ord får rigtig meget ur for pengene og man får et ur der kan bruges til både hverdag og fine anledninger. Tissot Visodate har en perfekt størrelse på 40mm i diameteren hvilket passer til de fleste herre håndled. Urkassen kommer i rustfrit stål og med safirglas på. Uret har en læderrem som gør det yderst komfortabelt at bære. Tissot Visodate har kalender med både dato og måned. Dermed et af de bedste ure til mænd i denne prisklasse.

Nordgreen Philosopher

Nordgreen Philosopher ur

Pris: 1395 kr. / KØB HER

Er du på udkig efter et af de bedste ure til prisen? Så er dette Nordgreen Philosopher et godt bud. Det er et ur i et klassisk skandinavisk design til en rigtig god pris. Uret har et minimalisktisk udtryk og er et godt all-around ur som kan bæres både i hverdagen til en casual stil og samtidig gå på jobbet til en skjorte eller jakkesæt ved finere lejligheder. Dette flotte ur fra Nordgreen er i en fornuftig prisklasse hvor alle kan være med og man får samtidig rigtig meget ur for pengene. Uret kan i høj grad tilpasses så det matcher din stil og smag. Eksempelvis kan man få urkassen i både sønv, gun metal og rose guld. Derudover er der en lang række remme man kan vælge, herunder læderrem, nylonrem og stålrem. Man kan dermed vælge den kombination der giver det udtryk man ønsker og passer bedst til ens stil. Uret på billedet er et Nordgreen Philosopher med sølv urkasse og brun læderrem.

Seiko Prospex Solar Diver

Seiko dykkerur til mænd

Pris: 2899 kr. / KØB HER

GANT Park Hill Automatic

Gant park hill automatic

Pris: 3099 kr. / KØB HER

Triwa Humanium Automatic

Triwa humanium 39 automatic

Pris: 4699 kr. / KØB HER

Timex Camper MK1 Aluminium

Timex camper MK1 Chronograph ur i aluminium

Pris: 999 kr. / KØB HER

Tilmeld dig, så du ikke går glip af nye artikler

Tilmeld dig med din e-mail adresse og vær den første til at modtage nye artikler!

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?