Fede ure til mænd der ikke sprænger budgettet

3 min læsetid 208 visninger

Et ur er det eneste rigtige smykke en mand kan og bør bære. Et flot ur er et essentielt stykke accessory for den modebevidste herre der sætter æstetik og stil højt. Fede ure til mænd hænger ikke på træerne og der er overraskende nok faktisk mange knap så flotte ure derude. Heldigvis har i Mandemagasinet til at vise de flotteste ure frem til en mand der søger et flot ur i god kvalitet, men til en pris som ikke sprænger budgettet.

I denne artikel vil der ikke blive nævnt store og kendte Schweiziske ur mærker som Rolex, Omega osv. Men derimod alternativer som er mere prisvenlige men som kan tilføre ligeså meget stil til dit look. I denne artikel vil vi ligeledes gennemgå en væld af forskellige ur typer som passer til forskellige behov og anledninger. Du vil finde klassiske dress-ure som går godt til et jakkesæt eller på arbejdet, og du vil finde sportsure som er velegnet til fritiden og det øvrige dagligdags liv.

Glæd dig! For denne artikel vil byde på et væld af fede ure til mænd og du vil muligvis få ure at se du slet ikke vidste eksisterede. Ved at læse denne artikel vil du med al sandsynlighed finde et lækkert ur der matcher netop det du er på udkig efter. Lad os starte og tage et kig på herlighederne.

Ambassador Heritage 1959

ambassador watch

Pris: $279 / KØB HER

Ambassador er et svensk og forholdsvist nyt urmærke. Konceptet er klassiske herreure i et prisleje hvor alle kan være med. De fleste modeller ligger til priser lige i underkanten af 2.000 kr. hvilket må siges at være en god pris for et flot stykke design i god kvalitet. Det smarte ved ambassador ure er, at de har gjort det nemt at både tilkøbe og skifte remme på urene hvilket gør, at man nemt kan ændre hele looket på uret blot ved at skifte remmen.

Denne model, Heritage 1959 har en god størrelse på 40mm i diameter og er blot 9mm i tykkelsen, med en poleret urkasse i rosaguld. Uret kan vælges med læderrem eller en guld metalrem. Ambassador ure er designet med detajler for øje og man får et virkelig smukt klassisk ur til en god pris. Ambassador tilbyder gratis fragt, 3 års garanti og 60 dages gratis returnering. Ambassador er et af de ure til mænd som er klassisk og dermed velegnet til fine lejligheder, men også sagtens kan bæres som hverdagsur. Et godt valg hvis man er på udkig efter et flot herreur til en rigtig god pris.

Vincero Chrono S

Vincero Chrono S

Pris: 1149 kr. / KØB HER

Vincero er et italiansk inspireret urmærke som producerer nogle flotte ure til overkommelige priser. Især deres kronograf ure som dette Vincero Chrono S er særligt flotte. Uret fåes i forskellige farver på både urkassen og selve urskiven. Men her har vi taget udgangspunkt i et af modellerne med rosa guld kasse, med hvid skive og en læderrem. Det giver et let og stilrent look og er et ur der med garanti vækker opsigt for dets flotte design.

Vincero Chrono S måler 43mm i diameter hvilket vil sige, at det faktisk er et lidt stort ur som fylder godt på håndleddet. Uret har Myota urværk og glas af safir som er yderst modstandsdygtigt. Her får man et super flot kronograf ur i en god kvalitet, til en rigtig god pris. Vincero laver også andre rigtig fede herremodeller. Fx er det værd at nævne den tilsvarende model som denne bare i mat sort i stedet for.

Nordgreen Philosopher

Billede her

Pris: 1395 kr. / KØB HER

Tekst her

Tilmeld dig, så du ikke går glip af nye artikler

Tilmeld dig med din e-mail adresse og vær den første til at modtage nye artikler!

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?