Bedste parfume til mænd

Posted on 4 min read 25359 views

Bedste parfumer til mænd

Acqua Di Gio, Paco Rabanne One Million og Armani Code. Det er velkendte drenge, der topper listen over de mest populære parfumer til mænd hos Matas. De er også ret sikre vindere, men, hvilke parfumer er Matas-pigerne egentligt mest vilde med? Vi satte os for at teste det – og det kom der er par overraskende svar ud af.

Se hvilke syv herreparfumer Matas-pigerne er vilde med. Skal du bruge en parfume til mænd? Så kig vores test igennem.

Jean Paul Le Male Eau de Toilette

jean paul le male eau de toilette

i samarbejde med PriceRunner

Jean Paul Le male Eau de Toilette er en af de mest klassiske parfumer til mænd som Sean Paul har fået lavet. Denne parfume til mænd er elsket af både mænd og kvinder og er opbygget på en orientalsk duft, som er opbygget på mynte, vanilje og lavendel. Denne parfume til mænd er en blanding af frisk og sexet til mænd. Le Male herreparfume er til mænd i alle aldre.

 

Dior Sauvage

Dior Sauvage parfume til mænd

i samarbejde med PriceRunner

Denne duft fra Dior gør sig ikke på Matas’ liste over de 10 mest populære parfumer, men spørger man Matas-pigerne, som vi gjorde, så er den i den grad en duft, som er et hit ved pigerne. Dior Sauvage byder på en frisk duft af citrus, hvilket stammer fra bergamot-frugten. Tilføjelsen af ambra gør, at duften fra den franske modeskaber får en sødlig duft af træ i denne duft, der er som skabt til den maskuline mand.

Yves Saint Laurent Y Eau de Toilette

YSL parfume til mænd

i samarbejde med PriceRunner

Nummer otte på Matas’ liste over de mest populære parfume til mænd. Og det med rigtig god grund. Det er nemlig ikke kun Matas-kunderne, der er vilde med denne duft fra det franske modehus. Yves Saint Laurent Y Eau de Toilette er nemlig også et hit blandt Matas-pigerne.

Y’s duftesignatur består af en hvid og mørk fougere, hvilket skaber en karismatisk og dobbeltsidet duft, der forener både friskheden fra geranium og den mere intense duft fra røgelse. Det er netop denne duftsignatur der gør, at Yves Saint Laurent Y Eau de Toilette beskrives som en duft til manden, der er selvsikker og tør følge sine instinkter.

Bleu de Chanel

Bleu de chanel til mænd

Chanel, de er da kun dameparfumer? Nej, nej, selvom Chanel No. 5 uden tvivl er den mest kendte duft fra Chanel, så er Chanel langt fra kun leverandør af stærke dufte til kvinder. Det vidner Bleu de Chanel om!

Chanel har her skabt en herreduft, der i den grad oser af maskulinitet. Chanels kendetegn er en stærk og markant duft – og her er Bleu de Chanel ikke nogen undtagelse. Sammensat af en aromatisk og karismatisk duft med ambra og moskusnoter, giver Bleu de Chanel en sensuel duft af træ, der er med til at understøtte både seksualitet og intellektualitet.

Dens særlige kendetegn gør, at Bleu de Chanel ikke er en duft til det helt yngste klientel, men mere virker som et stærkt bud på en duft til den mere modne mand, der kan bære denne duft.

Abercrombie and Fitch First Instinct

Abercrombie and Fitch First Instinct

i samarbejde med PriceRunner

Mens Bleu de Chanel er mere til den modne og selvsikre mand, så er Abercrombie and Fitch First Instinct Matas-pigernes bud på en god duft til den yngre version af den selvsikre mand. Så skriv den lige bag øret til næste bytur. First Instinct byder på en både maskulin duft, der både besidder friskhed og varme.

Friskheden og varmen kommer frem i Abercrombie and Fitch First Instinct ved dens topnoter af gin og tonic. Ja, du læste rigtigt. Gin og tonic udgør topnoterne i First Instinct, hvor denne friske duft krydres med amber, musk, peber og melon. Det giver dig en både frisk og krydret duft, der i den grad egner sig til den unge og selvsikre mand, der gerne vil tiltrække sig opmærksomhed.

Jean Paul Le male essence

Jean Paul Le male essence de parfume intense

Pris: 545 kr. / KØB HER

Jean Paul har gjort det igen med Jean Paul Le Male Essence de Parfum som er en af de nyeste skud på stammen af de lækre Jean paul parfumer til mænd. Denne herreparfume har en velduftende kraftfuld duft med en kombination af både vanilje og tonkabønnen som giver et helt perfekt frisk pust til enhver mand i alle aldre.

Chanel Allure Homme Sport

Chanel allure homme sport parfume

i samarbejde med PriceRunner

Den er god nok, der er faktisk endnu en Chanel-duft på Matas-pigernes liste over herredufte. Chanel Allure Homme Sport er lidt en modsætning til Bleu de Chanel. Chanel Allure Homme Sport er en mere frisk og sensuel duft, hvilket gør den velegnet til især yngre mænd, der kombinerer et aktivt liv med et elegant look.

Chanel Allure Homme Sports friske duft stammer fra italienske mandariner, der blandes med cedertræ, tonkabønner og hvid moskus, hvilket giver både en frisk og dyb duft, hvilket blot understreger en duft velegnet til den elegante og aktive mand.

Bedste herre parfume

Der er et kæmpe udvalg af forskellige herre parfumer derude, så for at finde den bedste herre parfume, så kan det være en fordel at prøve nogle forskellige. Men der er ingen tvivl om at når først du har fundet den parfume som du mener er den bedste herre parfume for dig, din ven, familie m.v. så forsætter man med at købe den samme igen og igen.

Herreparfume udvalg

Hvis du er på jagt efter herreparfume, så kan det godt tage noget tid at vælge en af de bedste for dig, men hvis du anvender vores liste ovenfor, så vælger du i hvertfald nogle af dem mest populære herreparfumer på markedet.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.