Gave til ham – Inspiration og gaveideer til mænd

bedste personlig gave til ham

Søger du efter en gave til ham som har alt og har ikke flere ideer til hvad du mon kan give ham i gave? Vi vil give dig en hel masse inspiration så du kan finde de bedste gaveidéer til manden. Her vil du finde alt lige fra oplevelser, til små gadgets, elektronik, tøj og mode og personlig pleje. Chancen for at du finder en god gave til ham som du ikke selv havde tænkt på er altså ret stor.

Mest populære bestseller gaveideer til mænd

Gave til ham – Oplevelser

Hvis du virkeligt skal give en gave til ham der har alt, så er oplevelser den helt perfekte gave, hvor du helt selv kan vælge den oplevelse til ham som passer bedst til hans type.

Massagepistol 

Hvis du skal være sikker på at give en gave der falder i god jord hos de fleste, så er en massagepistol det oplagte valg. Her får man mulighed for selv at give massage på egen krop, eller til partneren. Den perfekte gave til enhver der elsker en effektiv massage.

 

i samarbejde med PriceRunner

 


Apple Airpods Pro

Nogle af de bedste headseats er Apple airpods, og med de nye AirPods Pro, så er du sikker på en gave der skaber glæde hver eneste dag året rundt.


i samarbejde med PriceRunner

 


Apple iPad

Der er ingen tvivl om at hvis du skal finde en gave som uden tvivl skal gøre ham glad, så er en iPad den oplagte gave til enhver mand som kan lide elektronik.

i samarbejde med PriceRunner

 


JBS Underbukser

Hvis du er i tvivl om en gaveide til ham, så er underbukser den sikre vinder.

i samarbejde med PriceRunner

 


Nespresso Kaffemaskine

Elsker han kaffe, så er der den perfekte gave til kaffeelskeren, nemlig hans helt egen Nespresso maskine til hjemmet.

i samarbejde med PriceRunner

 


Parfume – Eau De Toilette

Alle mænd bør eje en Eau De Toilette parfume som er en variant af parfume som er mildere i duften og derfor en veloplagt gaveide til ham som gerne vil dufte godt og have en lækker hverdagsparfume. Eau De Toilette parfumer er ikke for kraftige og er derfor helt oplagt til hverdag og arbejde. Denne gaveide bliver han glad for.

i samarbejde med PriceRunner

Se mere her

Herreure

Hvis du skal give accessories til ham i gave så er et flot og stilrent Nordgreen herreur en god og gennemtænkt gave. Dette danske uremærke er kendt for sit simple design af højeste kvalitet til priser som de fleste har råd til. Dette ur fåes i utallige forskellige varianter så der er til enhver smag.

i samarbejde med PriceRunner


 

En lækker Badekåbe

Du kan ikke gå galt i byen med en lækker badekåbe fra JBS, både i god kvalitet og til en skarp pris.

i samarbejde med PriceRunner


PLaystation 5

Der er ingen tvivl om at hvis du skal give en gave til ham, så er en Playstation 5 en sikker vinder. Det er en dyr gave, men vi har sørget for at sammenligne priser igennem Pricerunner, så du altid finder den laveste pris nedenfor.

i samarbejde med PriceRunner

 


Oplevelser til ham

gave til ham oplevelser

Der findes utroligt mange gode oplevelser til ham og derfor vil en oplevelse være den ultimative gave til han som har alt. Her vil modtageren af gaven kunne få noget andet end bare en fysisk gave som bliver gemt i skabet.

Se mere her


Bridgewalking Lillebælt

gave til ham oplevelser bridgewalking lillebælt

Har du tænkt over hvordan alt ser ud i fugleperspektiv? Med Bridgewalking Lillebælt så kommer man op i 60 meters højde, så du med denne oplevelse til ham er i samme højde som fuglene. Dette er en af de mest solgte og populære oplevelser, som vil falde i god jord hos de fleste.

Se mere her


Dinner in the Dark (København)

dinner in the dark

Denne oplevelsesgave til ham er helt unik og med garanti en oplevelse han ikke har prøvet før. Med Dinner in the Dark i københavn vil du få 3 retters menu i komplet mørke samt en masse sanseoplevelser. Denne gave til ham vil han aldrig glemme.

Se mere her

 


Virtual Reality hos Limetless (københavn og Aarhus)

oplevelsesgave til ham virtuel reality

Denne gave til ham der har alt er helt unik. Med denne virtual Reality vil du kunne løbe rundt på åbne pladser, gemme dig bag tønder, skyde løs og blive ramt uden at du bløder og det gør ikke ondt. Prøv virtual reality hvor hele kroppen er i aktion og med op til 5 spillere af gangen.

Se mere her


Spaophold på Ystad Saltsjöbad

gave til ham spaopholdDenne oplevelsesgave til ham er også helt ideel som gave til manden der har alt. Gaven er et lækkert spaophold på Ystad Saltsjöbad som siden 1897 har været mødestedet for fornøjelse og afslapning. Dette lækre spaophold indholder alt hvad et spaophold skal indholde, uden nogen form for mangler.

Se mere her


Ølsmagning

Ølsmagning Skal du give en gave til ham der elsker en god øl, så er en oplelvelsesgave til ham med ølsmagning den helt perfekte gave. Her kan du enten give gaven til ham og selv tage med, eller give den til ham hvor han kan medbringe nogle til at deltage sammen med ham, for at gøre gaven ekstra god.

Se mere her


Bodyflight

bodyflight gave til hamDenne gave til ham der har alt vil uden tvivl give ham en på opleveren. Med bodyflight oplevelsen vil man få ophævet tyngdekraften og mærke et kæmpe adrenainkick som kun kan findes i 4000 meters højde, helt uden at springe i falskærm.

Se mere her


Lav din egen Whiskyflaske

Lav din egen whiskyflaskeMed denne oplevelsesgave til ham vil han få mulighed for at få lavet sin egen whiskyflaske. Efterfølgende vil han kunne imponere gæsterne med hans helt egen whisky. Han får helt selv lov til at smage hvilken whisky han skal have med hjem.

Se mere her


Gave til ham – Sjove og skøre gaver

Hvem elsker ikke at få sjove og skøre gaver? Hvis du mangler inspiration til hvilken gave du skal give ham uanset om det er til en fødselsdagsgave, julegave eller bare en sjov og skør gave til ham, så har vi fundet nogle af de sjoveste og skøreste gaver til ham her.


Lav din egen Øl julekalender

Lav din egen Øl julekalender

Hvis du skal give sjov gave til ham der elsker øl, så er dette den bedste gave du kan give ham. her kan du Flyde denne øl adventskalender med 24 øl, og så har du den bedste gave til ølelskeren. Den kan rumme 24 stk 50 cl flasker, så du kan finde nogle af de lækre special øl til ham.

Se mere her


Sammenfoldeligt badekar

Sammenfoldeligt badekar Giv denne skøre og skøre gave til ham der elsker at tage lange bade men ikke har noget badekar. Nu kan han få lov at bade i timevis også selvom der intet badekar er i hjemmet. Han skal kun fylde karet med vand og læne nakken op af nakkestøtten og slappe af. Derefter kan badekarret foldes sammen og gemmes under sengen eller bad hans dør.

Se mere her


Popcorn Maskine

Popcorn MaskineSkal du give en sjov gave til ham som også er lidt praktisk hvis han også elsker popcorn, så er en popcorn maskine til hjemmebrug en helt perfekt gave. Denne skøre gave til ham der elsker at have gæster og nu kan servere sine egne popcorn til alle gæsterne.

i samarbejde med PriceRunner

Se mere her


Kitchpro mini donut maker maskine

Kitchpro mini donut maker maskineGiv ham en Donut maskine så han kan lave sine helt egne mini dounuts. Denne gave er den bedste gave til ham der elsker at spise lækre dounuts. Denne sjove gave til ham vil med garanti skabe glæde og de er helt ideelle til når han får gæster og skal servere desserter (eller bare til ham selv)

i samarbejde med PriceRunner

Se mere her


Coca Cola Køleskab

Coca Cola Køleskab

Denne skøre gave til ham er et Coca Cola køleskab som passer ind i alle hjem. Det fylder ikke særligt meget men der er alligevel plads til hele 12 sodavandsdåser i køleskabet. Derudover så kan denne sjove gave til ham både tilsluttes til den almindelige stikkontakt men også i bilen i dens 12V udtag.

i samarbejde med PriceRunner

Se mere her


kitchPro Chokolade fontæne

kitchPro Chokolade fontæneDenne skøre gave til ham er den perfekt gave til ham der elsker chokolade. En chokoladefontæne er generelt en perfekt gave til alle der elsker chokolade og selve Villy Vonka vil blive misundelig over denne KitchPro chokolade fontæne.

i samarbejde med PriceRunner

Se mere her


KitchPro Candyfloss maskine

KitchPro Candyfloss maskineVil du give en lidt skør gave til ham men som også er praktisk. især hvis han elsker at have gæster eller at hygge med familien i weekenden, så er en KitchPro candyfloss maskine den oplagte gave.

i samarbejde med PriceRunner

Se mere her


 

Spralla Boksebold til skrivebordet

Spralla Boksebold til skrivebordet

Denne Spralla boksebold er den helt perfekte sjove gave til ham der måske har et lidt iltert temperament. Denne boksebold til skrivebodet sættes fast med en kraftig sugekop og kan både monteres siddende på skrivebordet eller hængende.

i samarbejde med PriceRunner

Se mere her


KitchPro Bubble Waffle Jern

KitchPro Bubble Waffle Jern

Nu kan han få en sjov gave og gadget i form af hans helt eget Bubble Waffle jern. Med denne sjove gave til ham kan han bage de lækre bubble waffle vafler på få minutter. Den helt perfekte sjove gave til ham der elsker disse lækre vafler eller som elsker at servere lækre desserter for gæsterne.

i samarbejde med PriceRunner

Se mere her


Gave til ham – Gadgets

Alle mænd elsker gadgets så hvorfor ikke give ham en gave i form af gadgets. Vi samlet nogle af de bedste gaveideer neden i form af af gadgets til ham.


Philips Hue startersæt

Geeni Lux Smart LED-pære

Hvis han elsker gadgets så er disse smarte WIFI LED-pærer fra Philips Hue en perfekt gave. Med disse pærer kan man lys hele hjemmet op og styre dem fra en App på telefonen uanset hvor du er. Den behøver ingen baseenhed fordi alt er indbygget i pæren. Et must have for ham der elsker gadgets.

i samarbejde med PriceRunner

Se mere her


Vagaborn Genopladelige varmesåler – Slut med kolde fødder

Vagaborn Genopladelige varmesåler - Slut med kolde fødder

Hvis han fryser om fødderne ofte, så har vi løsningen. Giv ham en gave som giver ham varme fødder, selv på de koldeste vinterdage med disse varmesåler som kan holde op til 6 timer inden de skal opkaldes igen. Størrelserne er fra 35 og op til 46.

i samarbejde med PriceRunner

Se mere her


Anti-Tyveri Rygsæk

Anti-Tyveri Rygsæk 

Denne smarte store tyverisikrede rygsæk fra Bobby XL så kan du få plads til en 17 tommer bærbar computer og hvad der nu ellers skal være plads til. Med de skjulte rum som kun kan bruges af dig, så er dine ejendele sikret imod tyve. Derudover så er der også et USB kabel i tasken som sikre at du kan oplade din mobil uanset hvor du befinder dig.

i samarbejde med PriceRunner

Se mere her


Fed drone til enhver mand

Pocket Drone Sammenfoldelig FPV-Drone

Denne gave er perfekt til ham der elsker gadgets. Denne drone er i lommeformat og kan streame live video og styres fra en app på din smartphone. Derudover så kan den også foldes sammen og være i lommen, til når du vil filme de spændende flyvture.

i samarbejde med PriceRunner

Se mere her


Mini Bluetooth tracker til taske, tegnebog eller nøglebundt

Tile Pro 2020 Bluetooth tracker
Er han typen som ofte glemmer hvor hans ting er? Så er denne gadget til ham helt perfekt, for med denne smarte lille gadget så vil han kunne tracke sine ting med bluetooth. Med den medfølgende app kan du nemlig se hvor dine ting befinder dig og rækkevidden er op til 120 meter.

i samarbejde med PriceRunner

Se mere her


Denver Smart Plug Wi-Fi stikkontakt

YOYOPower GSM-Styret stikkontakt  fra mobilen

Med denne Denver Smart Plug Wi-Fi styret stikkontakt så kan du med styre alt strøm i hele hjemmet fra din mobiltelefon. Du kan tænde radiatoren, dine lamper, fjernsynet og alt der er sluttet til strøm, med et enkelt tryk på din telefon. Giv denne gadget til ham der elsker teknik.

i samarbejde med PriceRunner

Se mere her


Fjernstyret og Appstyret Juletræsbelysning fra Twinkly Strings

Fjernstyret og Appstyret Juletræsbelysning fra Twinkly Strings 

Nu kan du give ham en gadget der kan byde velkommen til julemanden. Med denne fjernstyret og appstyret juletræsbelysning fra Twinkly Strings så kan du sørge for både den stille natbelysning i juletræet til en vild nissefest. Du får med denne Appstyret juletræsbelysning kontrol over flere hundrede små LED-Pærer. Du kan vælge imellem enten 150, 250 eller 400 pærer i disse 3 pakker.

Se mere her


LED-Bånd med fjernbetjening

LED-Bånd med fjernbetjening 

Hvis du skal give en gadget i gave til ham som elsker at kunne fjernstyre ting i hjemmet, så er dette LED-bånd med garanti en vinder. Med dette fjernstyrede LED-bånd kan han lave det mest farvestrålende lys i hele byen som eksempelvis en romantisk rød eller det vilde pulserende regnbuelys til festen.

Se mere her


Power Stone

Vooni Power Stone BankDenne smarte og praktiske power stone bank er en af de stærke power banks derude. Den findes i to udgaver, en stor og en mindre udgave så du kan give ham en gadget i gave som passer til hans forbrug. Den perfekte gadget til ham der bruger sin telefon meget og ofte løber tør for strøm.

Se mere her


Varmevest – Vest med varmetråde

Varmevest - Vest med varmetrådeDenne gadget til ham er den ideelle gave til ham der hader at fryse. Denne smarte vest kan nemlig holde ham varm med varmetråde i ryggen og han kan skifte mellem 3 forskellige temperature. Denne varmevest er helt ideel til de kolde friluftsaktiviteter.

i samarbejde med PriceRunner


Kitchen safe – Lås slik og kager inde med timerfunktion

Kitchen safe gadgets til mændDenne gadget til mænd er helt idel til ham der elsker at spise slik og kager, og ikke helt kan styre sig selv. Nu kan de blive låst inde i dette ”pengeskab” til slik, kager og andet der skal gemmes væk. Hvis det kommer i Kitchen Safe så er det låst væk og er derfor helt ideel til slankekure.

Se mere her


Brewbarrel Bryg din egen øl

Brewbarrel Bryg din egen ølSkal du give ham en skjov gadget i gave, så er denne Brewbarrel bryg din egen øl gave den helt perfekte gave til ham. Med i denne sjove gadget til ham får han nemlig alt der skal til for at brygge hans helt egen øl. Du kan også vælge imellem de forskellige øltyper. Giver du ham denne gadget i gave så har han frisklavet øl på 7 dage!

Se mere her


Nutella Spand – 3 KG

Nutella Spand - 3 KGKan han godt lide nutella, så ved du sikkert også at et enkelt almindeligt glas nutella ikke er nok. Med denne store 3 KG spand med Nutella kan han både få hænder i den for at få det sidste nutella ud og tage hoved i spanden for at slikke den helt ren. Denne sjove gadget er den helt ideelle gave til nutella elskeren.

i samarbejde med PriceRunner

Se mere her


Bærbart Bordtennissæt

Bærbart Bordtennissæt sjov gadgetVil du gerne give ham en sjov gadget i gave som også kan gøre ham lidt aktiv? Så er dette lette og praktiske sæt med bordtennis, bat og bolde helt perfekt. Med denne gadget i gave så kan du sørge for at der altid er underholdning uanset om man er derhjemme, til middagsselskab eller i sommerhus.

Se mere her


Squatty Potty Orginal

Squatty Potty OrginalMed en Squatty Potty Orginal gadget gave til ham så kan du sikre ham en sund tyktarm. Lægen anbefaler faktisk at man sidder i denne position når man går på toilettet for at lave nummer 2! Så med denne Squatty Potty kan han sidde på hug når han går på toilettet og sørge for at have en sund tarm. Fåes i både stor og lille variant til folk i alle størrelser.

Se mere her


Gave til ham – Accessories

Skal du give en gave til ham så er accessories i gave helt ideelle til mænd da der altid er nogle accessories som mænd enten mangler eller kan bruge flere af. I dette afsnit kan du få inspiration til fede accessories til ham.


Herreure

nordgreen philosopher herreurHvis du skal give accessories til ham i gave så er et flot og stilrent Nordgreen herreur en god og gennemtænkt gave. Dette danske uremærke er kendt for sit simple design af højeste kvalitet til priser som de fleste har råd til. Dette ur fåes i utallige forskellige varianter så der er til enhver smag.

i samarbejde med PriceRunner

Se mere her


En smart Kortholder i læder

gave til mænd kortholderDe fleste mænd behøver ikke længere at have en stor og tyk pung i forlommen eller baglommen. Idag behøver langt de fleste kun et par kort såsom kreditkort, kørekort og sygsikringskort og derudover ikke mere. Med en smart kortholder i læder så vil man slippe for den tunge pung. Der findes mange flotte kortholdere i mænd i mærker som Hugo Boss, Tommy Hilfinger, Burberry osv.

i samarbejde med PriceRunner


En lækker pung i læder

tommy hilfiger pung gaveide til ham

i samarbejde med PriceRunner

Hvis han har en ældre pung som er slidt og ved at falde fra hinanden, eller hvis du mener at den kopi pung han render rundt med ikke er god nok, så er en god gaveide til ham en flot pung i læder, som kan holde i mange år frem en oplagt gave.


En flot hverdags eller business taske

tasker til mænd

i samarbejde med PriceRunner

Skal du finde en af de bedste accessories at give i gave så er det en taske. Der findes mange forskellige tasker, såsom en weekendtaske, en hverdagstaske, en skuldertaske eller en businesstaske, ja og endda også en computertaske. Du ved bedst hvilken taske han mangler, så der se om du ikke kan finde en fed taske til ham.


Et lækkert læderbælte

læderbælte gave til ham

i samarbejde med PriceRunner

De fleste mænd går med bælte og derfor er det også en accessoire som løbende skal udskiftes eller som bliver skiftet lidt med for ikke at slide for meget på dem. Derfor er et lækkert bælte en perfekt gave til ham, da det er de færreste der kan have for mange bælter i hjemmet.


Et flot herreur

ur til mændMange mænd går med et ur, enten til hverdag eller til pæne anledninger. Derfor er et flot herreur en god både personlig gaveide til ham som bruger ur til dagligt, men også praktisk, så han kan sætte prikken over i’et til en fed stil.

i samarbejde med PriceRunner

Se mere her


Slips til mænd

slips

i samarbejde med PriceRunner

Hvis du vil give en god gave til ham der gerne vil fremstå til at have godt styr på det hele, så er et slips til mænd en helt perfekt gave. Der findes mange forskellige slips, såsom eksempelvis blå, sorte og klassiske slips, så der vil altid kunne findes et slips uanset hvem han er. Du kan læse vores artikel til ”hvordan binder man et slips?” hvis du vil gemme det til efter du har givet ham gaven.


Gave til ham – Tøj

Skal du give en gave til ham og vil du gerne give ham tøj, eller står tøj måske allerede øverst på hans ønskeliste, så har vi her fundet nogle af de mest oplagte gaveideer.


Gavekort til kaufmann

gavekort til kaufmann gave

Hvis du ikke er 100% sikker på hvilkeet tøj du skal give ham i gave, så er den helt ideelle gaveide til ham at give et gavekort til kaufmann som er en af de tøjbutikker med de stærkeste brands og fedeste tøj til mænd. Så kan han helt selv vælge sine gave.

Se mere her


Smarte nye sneakers

sneakers

i samarbejde med PriceRunner

En oplagt gave når man skal give gave til mænd, er at give nye sneakers. Der er ingen der kan have for mange sko og der er ingen tvivl om at der ikke er noget bedre end at hoppe i et par nye smarte sneakers. Derfor er nye sneakers den oplagte gaveide til ham der ikke ønsker sig noget fordi han mener han har alt.


En ny fed Sweatshirt

sweatshirt gave til mænd tøj

Alle mænd har noget tøj de trækker i når de kommer hjem fra arbejde, slapper af i weekenden eller skal på tur. Derfor vil en ny fed sweatshirt være et oplagt valg, hvor du kan finde mange forskellige modeller fra kendte brands som Lacoste, Tommy Hilfiger og mange flere stærkte brands.

Se mere her


En flot og stilren polo

ralph lauren polo gave til ham

i samarbejde med PriceRunner

En polo er en gave til ham man næsten ikke kan gå helt galt i byen med. Med en polo som gaveide til ham så kan du næsten være sikker på at den bliver taget i brug og ikke bare ender iskabet fordi de er helt ideelle både til hverdag og pænere brug.


En smart ny skjorte

PAUL SMITH MAINLINE multi

i samarbejde med PriceRunner

Går han i skjorte til dagligt så er en skjorte i nogle af de smarte mærker som Hugo Boss, Eton, Sand, Ralph Lauren, Burberry og lignende brands helt perfekt som gave. Du kan kigge i nogle af de skjorter han har idag eller spørge om størrelse, og så er du sikker på at give ham en skjorte han kan passe.


En par lækre Chinos bukser

hugo boss chinos gaveide til ham

i samarbejde med PriceRunner

Hvis du ved at han altid går i de samme bukser, eller han mangler nogle pæne bukser til arbejdet eller til de pænere anledninger, så er et par chinos den oplagte gave, som passer til langt de fleste anledninger. De er flotte og behagelige at have på, så hvad mere kan man ønske sig i et par bukser?


Gave til ham – Fitness

Vil du give en gave til ham som elsker fitness og som går op i sin træning? så er ting som kosttilskud noget af det vigtigste, og en meget nem gave at give som med garanti bliver taget godt imod.


Kvalitets Proteinpulver

proteinpulver kosttilskud gaveHvis du skal give en gave til ham der træner, så er et af de mest oplagte gaver proteinpulver. Proteinpulver hjælper med at genopbygge musklerne efter træning og giver de nødvendige aminosyrer efter træning. Et absolut must til ham der træner i Fitness og går op i sig selv.

i samarbejde med PriceRunner


BCAA for bedst mulig restitution

BCAA gave til ham kosttilskud

i samarbejde med PriceRunner

BCAA er en af de mest solgte kosttilskud på markedet sammen med Proteinpulver og kreatin. Det bliver brugt før, under og efter træning og blandes op med vand i drikkedunken, som sikre at man får nok aminosyrer til bedst mulig restitution.


Kreatin pulver

kreatin monohydrat gave kosttilskud

i samarbejde med PriceRunner

Hvis du søger en gaveide til ham der træner og laver høj itentsitetstræning eller styrketræning så er kreatin en af de mest dokumenterede kosttilskud med effekt til bedre præstation og derfor en oplagt gaveide til ham.


Gave til ham – boligen og køkkenting

Tidligere var det kvinderne der stod for alt indretning i hjemmet og køkkentingene i køkkenet, men der er idag også massere af mænd der går meget op i ting til boligen og køkkenet, så derfor er det en oplagt gaveide til ham.


Elektronisk pengeskab

pengeskabEt elektronisk pengeskab er noget som alle hjem bør eje. Med et pengeskab kan du sikre nogle af dine mest værdifulde ejendele og hvilken mand vil ikke gerne have de mest værdifulde ejendele sikret i tilfælde af indbrud?

Se mere her


Jamie Oliver knivsæt i 3 dele

Jamie Oliver knivsæt i 3 deleSkal du give en gave til ham der elsker at lave mad, så er et lækkert knivsæt fra Jamie Oliver en oplagt gaveide til ham. Så kan der blive snittet grønsager og skåret kød til den helt store guldmedalje og med knive af højeste kvalitet.

Se mere her


Keramisk Strygestål

Keramisk StrygestålMed keramisk strygestål kan han få rettet op på knivvæggen. Denne keramiske strygestål er af højeste kvalitet og holder derfor i årevis uden at blive udskiftet. Ja der er en god chance for at den ikke bliver udskiftet de næste 20 år.

i samarbejde med PriceRunner

Se mere her


Whiskysæt med 7 dele

Whiskysæt i 3 dele Hvis du skal bruge en gaveide til ham som har alt, så er denne gave oplagt som mulighed. Her får han et elegant og klassisk whiskysæt bestående af en karaffel på 0,7 liter og 2 glas på 40 cl som er fremstillet af den modstandsdygtige glasmasse som hedder SON.hyx som er komplet transparant i årevis og giver bedst mulig gengivelse af farven og subtansen.

Se mere her


OBH Nordica Sandwich Maker 2 i 1

OBH Nordica Sanwich Maker 2 i 1 Denne Sandwich maker kan tilberede de lækreste sandwiches på få minutter, så hvis ham som skal have gaven kan lide sandwich / toast så vil han kunne lave de lækreste  i denne maskine. Derudover så kan den også bruges med funktionen grill til at stege ting som kød og grøntsager, naturligvis med non-stick belægning.

Se mere her


Gave til ham – Personlig Pleje og velvære

Hvis du vil give en gave til ham der går op i sig selv, så har vi her fundet nogle af de gaveideer indenfor pleje og velvære til mænd som er de mest populære.


Maxim Antiperspirant Deodorant (roll-on) – Slut med sved

Maxim Antiperspirant Deodorant (roll-on) - Slut med sved Vi sveder alle sammen men ofte så sveder mænd en smule mere end kvinder. Derfor er en antiperspirant som gave til ham yderst attraktiv da denne maxim antiperspirant er ekstremt effektiv da den indholder aluminiumsklorid som kan stoppe selv den kraftigste sved på kroppen.

Se mere her


Njord Straight Razor

Njord Straight RazorDenne fede barberkniv fra de danske Njord, med barberblad lavet i carbon stål, er særlig designet til alle wetshavers derude som gerne vil sørge for at holde skægget pænt og trimmet altid. Dette er den perfekte starternkniv hvor du virkeligt får meget for pengene.

Se mere her


Ansigtspleje produkter til ham

Ansigtspleje produkter til hamAlle bør passe på deres hud og dette gælder også mænd, selvom det oftest er kvinder der er mest kendt for at gøre det. Men der findes mange lækre ansigtspleje produkter til mænd af enhver slags, for at holde huden knivskarp uanset hvilken alder han er i.

Se mere her


Hårfjerning

hårfjerning til mændDer er flere og flere mænd der går op i hårfjerning, uanset om det er skæg, næsehår, hår under armene, på ryggen, brystet eller et helt andet sted. Derfor findes der en hel masse produkter der kan hjælpe med hårfjerning effektivt.

Se mere her


BaKblade Rygskraber 2.0

BaKblade Rygskraber 2.0Får han fjernet hår på ryggen eller har han hår på ryggen som han gerne vil have fjernet? Så er denne gaveide til ham helt oplagt. Med en Rygskraber fra BaKblade som er verdens bedste rygskraber så er hårfjerning på ryggen som mand intet problem. Nu slipper kæresten eller konen for at gøre det for ham.

Se mere her


Bodytrimmer

bodytrimmer til mænd gaveEn vandtæt trimmer er en oplagt gaveide til ham som gerne vil klare en barbering eller fjernelse af hår på andre steder af kroppen i et snuptag. Med en bodytrimmer vil du give en gave til ham som for langt de fleste mænd kan bruges til uønskede hårvækst.

Se mere her


Parfume – Eau De Toilette

parfume til mændAlle mænd bør eje en Eau De Toilette parfume som er en variant af parfume som er mildere i duften og derfor en veloplagt gaveide til ham som gerne vil dufte godt og have en lækker hverdagsparfume. Eau De Toilette parfumer er ikke for kraftige og er derfor helt oplagt til hverdag og arbejde. Denne gaveide bliver han glad for.

i samarbejde med PriceRunner

Se mere her


Gode og personlige gaveideer til ham

Du har måske søgt efter ”hvad skal jeg give ham i gave?” inden du kom ind på denne side. Derfor har vi lavet dette afsnit til at finde nogle personlige gaver til ham og gode personlige gaveideer til ham uanset om han er 18, 25, 30, 40, 50 eller sågar 90 år  gammel. Derfor er der her gaver til mand i alle aldre hvilket også gør at disse personlige gaveideer er velegnet som gaver til både fødsdagsgave, julegave, brullupsgave, dåbsgave og meget mere.


Send en gavekurv til ham samme dag

gavekurv til mænd

Nyhed (Samme-dags levering fra Bloomit)

Find den perfekte gavekurv til ham med enten øl, vin, chokolade eller andre lækkerier og sørg for at han får den allerede idag, også selvom du ikke har mulighed for at komme. Med Bloomit kan du sende alt lige fra Blomster til gavekurve i hele Danmark og du kan endda sende det med samme-dags levering hvis du er sent ude. Indtast postnummeret på modtageren og se om den kan blive leveret idag.

Se mere her


Gavekurv

lækker gavekurv til mændHvis du skal give en personlig gave til ham så kan du lige så godt give ham en gavekurv med lige præcist det han kan lide. Her kan du enten selv sammensætte en gavekurv eller købe en der allerede indholder alle hans ynglingslækkerier som eksempelvis chokolade, øl og slik eller andet.

Se mere her


Lækker Ølsmagning

Ølsmagning Langt de fleste mænd elsker en god øl. Så derfor ville en oplagt personlig gave til mænd være at give en ølsmagning hvor han kan lære hvordan øl bliver brygget og naturligvis også smage på nogle af de forskellige øl.

Se mere her


Fede nye sneakers

sneakers

En oplagt gave når man skal give gave til mænd, er at give nye sneakers. Der er ingen der kan have for mange sko og der er ingen tvivl om at der ikke er noget bedre end at hoppe i et par nye smarte sneakers. Derfor er nye sneakers den oplagte gaveide til ham der ikke ønsker sig noget fordi han mener han har alt.

Se mere her


En flot skjorte

PAUL SMITH MAINLINE multiLangt de fleste mænd går med skjorter, så derfor er en praktisk gave som en flot skjorte som kan bruges til både hverdag og job være helt ideel. Dette gør det også til en god personlig gave til ham som nu også kan slappe af i sit tøj og hvor du kan vælge den skjorte som passer bedst til ham.

Se mere her


Et flot ur

ur til mændMange mænd går med ur, enten til hverdag eller til pænere anledninger. Derfor er et flot ur en god personlig gaveide til ham som bruger ur til dagligt, så han kan sætte prikken over i’et til en fed stil.

i samarbejde med PriceRunner

Se mere her


Betydningsfuld gave til ham

Hvis du skal finde en betydningsfuld gave til ham, så er der ingen tvivl om at du kan finde en masse betydningsfulde gaver her på listen. Selvom det kan være svært at finde en betydningsfuld gave til ham som du skal finde en gave til, så er der så mange forskellige valgmuligheder på vores liste at du næsten ikke kan gå helt galt i byen.

Gaveønsker mænd

Vi har her samlet 150 gaveønsker til mænd, så du har gode muligheder for at finde præcist den rigtige gave for netop ham som du skal finde en gave til. Når du søger efter Gaveønsker mænd, så er der ofte en masse muligheder der dukker op, men der er ingen tvivl om at du kender personen du skal finde en gave bedst, så derfor så kan du sikkert selv vurdere hvilke af disse gaveønsker til mænd der matcher din gavemodtager bedst.

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?