5 ting enhver mand bør eje 

Posted on 2 min read 25625 views

Der er høje krav til mænd i disse moderne tider, også når det kommer til, hvilke ejendele de skal besidde. Men der er altså også nogle ting, som er ret vigtige! Her er fem af dem: 

Værktøjskassen til sjov og alvor 

En god værktøjskasse er en rigtig klassisk mandeting, og mange mænd sætter en stolthed i en flot værktøjskasse med det rette udstyr. Med værktøjskassen i orden kan man slukke ildebrande i de fleste nødsituationer, men den er også sjov at have til hobbyprojekter. Hvad med fx at bygge en smuk holder i træ til vin- og ølflasker? Et lille bord til altanen? Eller en fuglekasse til haven?

Køkkenudstyr til den helt store guldmedalje 

Hos Scanpan finder du det helt rigtige køkkenudstyr til manden, der har forklædet på. I dag skal manden nemlig også gerne skal have værktøjskassen i orden, når det kommer til udfoldelser i køkkenet.

Det er både påkrævet og ønsket, at manden også disker op med noget andet end røde pølser en gang imellem – og de fleste mænd synes heldigivis, at det er sjovt at lave mad og sætter en ære i at stå timevis i køkkenet og drikke rødvin og lave simreretter.

Slipset til særlige lejligheder 

En anden ting, manden også skal have, er det helt særlige slips, der bare tager kegler til de festlige begivenheder. Faktisk kan det være en fordel at opbygge en hel slipsesamling, så der er lidt til både højtidelige og morsomme begivenheder. Fx er et slips med snemænd et kæmpe hit til julefrokosten, og et smukt silkeslips gør et klassisk jakkesæt helt specielt.

Strømper uden huller 

Lad os sige det, som det er, mange mænd har det altså med at være lidt for afslappede, når det kommer til fodbeklædning. Her snakker vi særligt om strømper, som på mandens fødder tit er både tyndslidte og hullede.

Derfor er det godt at sikre sig, at ens strømpeskuffe er intakt, og hvis man tænker, at det er dødssygt at købe strømper, så tager man faktisk fejl. Der findes et helt marked for strømper med sjove citater eller budskaber som “Hent en øl”, når man slynger fødderne op.

Pæne sko 

Vi bliver lidt i fodregionen, for en anden ting det som mand også er godt at have styr på, er: Skoene. Det er altså vigtigt at have skoene til festlig brug. Sorte sko er en klassiker, og med blanke snøresko går man sjældent galt i byen.

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.