5 tips til at smide fedtet og opbygge muskler

I en travl hverdag kan det være svært at få tid til motion og sund kost. Ikke desto mindre er det, det der skal til for, at du kan se en fremgang.

1. Motion på vej til arbejde

Vil du inkorporere motion i din hverdag på en naturlig måde, kan det være smart at få motion på vej til arbejde. Bor du tæt på dit arbejde, kan du med fordel cykle hele vejen, men bor du længere væk, er det ligeledes muligt at tage din cykel med i toget, så du kun cykler noget af vejen.

2. Tag trapperne

Det gode gamle råd: “Tag trapperne” skal naturligvis også nævnes. Det handler om at inkorporere motion i din hverdag, hvor du kan, og her er trapperne en formidabel løsning.

3. Måltidskasser

Vil du spare tid i hverdagen, kan det være smart at gøre brug af måltidskasser. Med sunde måltidskasser kan du nemlig spare tid på indkøb. På den måde behøver fast food ikke at være din eneste mulighed for et hurtigt måltid.

4. Find en træningsmakker

Skal du være sikker på, at du kommer afsted til dine træning hver gang, bør du alliere dig med en træningsmakker. Har du en aftale med en træningsmakker, er du nemlig sikker på, at du ikke kan lade vær med at træne, selvom du ikke orker.

5. Læg en realistisk plan

Hvis du gerne vil tone din krop, bør du lægge en plan. Og ikke bare en plan, men også en realistisk plan. Hvis du vil se en forandring, er det nemlig vigtigt, at du ikke nøjes med at træne et par uger.

Selvom du i starten kan have lyst til at give den gas med træning fem gange om ugen, må du lægge en plan, som du ved, at du kan holde i mange måneder eller måske endda år.

 

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?