Aldrig mere en langsom PC – Sådan bliver den hurtig

Posted on 2 min read 766 views

Der er ikke noget mere frustrerende end en langsom PC, og derfor har jeg sat mig for at finde ud af hvordan jeg kan få en hurtig pc selvom den er gammel. Jeg har fundet en guide som jeg gerne vil dele med dig, som jeg har brugt hver gang når min pc er langsom og som hjælper mig hver gang.

Min PC er langsom – Dette skal du gøre

Hvis du gerne vil undgå at din pc er langsom, så er dr flere ting du kan gøre selv, for at sikre at den ikke er langsom længere. Ofte så er problemet med vores PC, at vi igennem årene hvor vi har den, hele tiden får installeret nye programmer som alle sammen fylder. Og når vi så løbende gør dette, så vil din computer også begynde at gemme disse programmer som en del af dit opstartsflow, og så de køre i baggrunden, hvilket altså gør at din computer skal gøre en hel masse ting på én gang, hvilket naturligvis gør at den bliver langsommere og langsommere løbende.

Derfor skal du gøre følgende.

Slet alle programmer som du ikke bruger

Hvis du har en masse programmer på din pc som du ikke længere bruger eller ikke kommer til at bruge i fremtiden, så kan du lige så godt slette disse programmer. Hvis du vælger at slette dem, så frigør du en masse ny plads til nye programmer, men vigtigst af alt, så bliver din computer hurtigere hver eneste gang du sletter et program. Jo mere du sletter jo bedre, da den på den måde ikke har lige så meget den skal starte op med.

Sørg for at have anti-virus programmer

Der findes også mange som får en langsom pc fordi de ikke bruger anti-virus programmer, hvilket altså betyder at man kan ende med at få virus som gør din pc langsom. Hvis du vælger at få et anti virus program, så sørg lige for at køre en hurtig scanning af din computer for at se om den kan fange noget som du ikke har lagt mærke til.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.