Arbejder du med fart over feltet?

Hvis du arbejder inden for eventbranchen eller generelt med et arbejde hvor der er fart på, der skal tages hurtige beslutninger eller du har med flere mennesker at gøre, så skal du læse med her. Vi skal nemlig snakke om forsikring. Forsikring er ikke det mest spændende læsestof, den giver vi dig. Det er dog ikke desto mindre et område hvor mange kan forbedre deres nuværende løsning. Mange firmaer og enkeltpersoner har nemlig flere fordele at hente ved at overveje deres nuværende forsikringsløsning.

Dette kommer sig af, at mange har tendens til at få det overstået hurtigst muligt, grundet forsikringens kedelige natur. Dette er der dog råd for – så læs med og bliv klogere.

Katastrofe-, beredskabs- og evakueringsplaner

Vi har nok alle en plan for hvordan der skal ageres hvis uheldet er ude på arbejdet, selvom de færreste måske kender til den, eller ved hvad der skal gøres. Disse planer er dog vigtigere end mange tror, og derfor er det vigtigt at selve udarbejdelsen af denne bliver gjort korrekt. Der er mange faktorer der skal vurderes i forbindelse med f.eks. en evakueringsplan, da ulykker kan forårsages af mange forskellige hændelser, afhængigt af komposition, infrastruktur, samt menneskerne inden i.

En god plan for nødsituationer inkluderer en plan for hvordan virksomheden skal fortsætte driften. En sådan plan kan være med til at reducere tab af indkomst i perioden efter ulykker, og hjælpe virksomheden til hurtigt at etablere sig på ny. For at sikre den nemme overgang og etablering af en sådan plan, skal disse planer være konkrete og letforståelige for alle virksomhedens led. Mange virksomheder kan med fordel overveje hvordan deres plan for fortsat drift ser ud, i tilfælde af uforudsete hændelser der bremser virksomhedens virke.

Du kan også spørge dig selv eller din leder, hvornår jeres nødsituationsplaner sidst er blevet opdateret. I mange danske virksomheders tilfælde, er det et stykke tid siden. Mange forhold kan have ændret sig siden jeres nuværende plan blev udarbejdet, som f.eks. arbejdspladsens opbygning eller indhold, samt gældende restriktioner på området, der naturligvis skal være up to date.

RTM er en dansk forsikringsmægler der specialiserer sig i ansvarlighed og professionalisme. Deres team af ingeniører kan udarbejde en konkret plan til hver en situation, begivenhed og arbejdsplads, med hver sine forskellige drifter og formål. En god katastrofe-, beredskabs- og evakueringsplan er altså skræddersyet til din virksomheds behov, og det er du sikret med RTM.

 

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?