Behagelige og flotte badesandaler til mænd

Posted on 5 min read 4390 views

Badesandaler er ofte nødvendige, hvis ønsket er at undgå at falde pladask ned på det glatte gulv i svømmehallen eller på terrassen ved poolen på ferien. Sandalerne er ligeledes gode at have på fødderne, når du ikke gider at brænde fødderne på det glohede sand nede ved stranden om sommeren. Badesandaler til mænd behøver samtidig ikke at være kiksede, idet der findes masser af gode bud på både smarte, funktionelle og behagelige badesandaler til den kræsne herrer. I det følgende får du vores bud på flotte og behagelige badesandaler til mænd.

Nike badesandaler

Nike badesandaler

Pris: 209 kr. / KØB HER

Holder du af mærket Nike og billige priser på sandaler, er vores første bud på badesandaler måske noget for dig. Disse Nike badesandaler er ikke kun superfede grundet sandalens hvide overside med det printede Nike-logo, men også fordi de er meget behagelige og sikre at have på takket være den prikkede, sorte sål og skridsikre bund. Hermed undgår du netop at falde på vej hen efter is ved poolen eller snuble over dine egne ben, når børnene skal hentes fra den lille pool i svømmehallen. Så forær dig selv disse lækre badesandaler, hvis sandalerne ikke må være alt for dyre, eller giv dem i gave til brormand, når han fylder år næste gang.

Hugo Boss badesandaler

Hvide Hugo Boss badesandaler

Pris: 450 kr. / KØB HER

Må sandalerne godt koste det dobbelte af den førnævnte pris, kan du tage et kig på disse flotte og stilrene badesandaler fra luksusmærket Hugo Boss. Badesandalerne har en hvid overside, hvor Hugo Boss-logoet findes skrevet over hele siden. Sandalerne er lavet af gummi som så mange andre gode badesandaler, og så er de lavet i Italien, som er kendt for sin kvalitetsproduktion af sko. Disse sandaler kan samtidig med fordel tages på fødderne hjemme i boligen, hvis fødderne har det med at blive lidt kolde. De kan også bruges til hvis du gerne vil have et par stilrene sko, der holder fødderne fast på de eventuelle glatte klinkegulve i hjemmet.

Paul Smith badesandaler

Paul smith badesandaler

Pris: 1299 kr. / KØB HER

Den britiske designer Paul Smith har her skabt et par farverige luksusbadesandaler. Sandalerne fra Paul Smith kommer med de karakteristiske kanter og en riflet slidsål for ekstra greb. Badesandalernes overside har flotte striber i flere farver såsom den friske orange og skrappe røde, der giver sandalerne liv og en anderledes kant end de klassisk sorte, som måske står hjemme i garderobeskabet. Den riflede slidsål er ligeledes fremstillet i praktisk TPU, så du hurtigt kan skylle sand eller andre materialer af sandalerne. Prisen ligger selvfølgelig oppe i den helt dyre ende, men du får meget for pengene – ikke mindst når mærket hedder Paul Smith.

Diesel badesandaler

Diesel badesandaler

Pris: 299 kr. / KØB HER

Er Diesel dit foretrukne mærke, når det kommer til bukser og andre tøjdele, kan du heldigvis også anskaffe dig et par lækre badesandaler fra dette mærke. Ligesom ved flere af de ovennævnte badesandaler har disse sandaler logoet printet på oversiden, her med fede og tydelige hvide blokbogstaver – så er der i hvert fald ingen tvivl om, hvilket mærke sandalerne kommer fra. Sandalernes sorte bund sørger ligeledes for den rette skridsikre beskyttelse, og bunden er også med til at bevare fødderne sikkert plantet på svømmehallens våde gulv eller stenstranden sydpå. Grundet sandalernes enkle design kan du desuden med fordel hoppe i dem derhjemme på de kolde trægulve, når fødderne trænger til lidt varme om vinteren. Prisen er også nem at fordøje, og derfor er der god grund til at købe et par ekstra til en god ven eller til din far, når charterrejserne kalder.

Adidas badesandaler

adidas badesandaler

Pris: 299 kr. / KØB HER

Disse badesandaler fra Adidas er et særdeles populært valg blandt hele verdens befolkning, når badesandalerne skal findes frem til sommerperioden. Sandalerne, som blev solgt første gang i 1972, er superlette, komfortable og virkelig praktiske at tage med på ferie eller hen i den lokale svømmehal. Derudover har sandalerne selvfølgelig det kendte Adidas-logo på siden, hvide striber på oversiden og den mørkeblå farve på hele sålen samt bunden og siderne. På bunden finder du ligeledes flere huller, som er med til at give den nødvendige skridsikre bund. Den kendte badesandal findes tilmed i en fornuftig prisklasse, så der er god mulighed for at give både dig selv og sønnen et par praktiske og seje badesandaler til årets sommerferie.

Hugo Boss Army badesandaler

Hugo boss army badesandaler

Pris: 400 kr. / KØB HER

Vi har allerede nævnt et par badesandaler fra Hugo Boss, men disse, der koster en 50’er mindre, er også værd at overveje – især hvis du elsker armylooket. Den ellers sorte badesandal bliver nemlig meget mere interessant takket være army-designet, som giver badesandalerne et flot twist. Komforten er stadig i top, idet du får en badesandal med en blød sål og en behagelig overside, som sidder godt hen over fødderne. Sålen har samtidig en god og sikker bund, så du ikke kommer til at smutte ud af sandalen med våde fødder, og bunden sørger ligeledes for den rette sikkerhed.

Har du ikke lyst til en sandal, hvor logoet stråler frem for alle, er skoen også egnet til dig, eftersom logoet blot er indgraveret i army-printet. Den sorte farve passer til alle slags tøjdele, så der er heller ingen undskyldning for ikke at have dem på, når de små gåture skal foregå på campingpladsen, eller når du blot ønsker en behagelig hjemmesko at gå rundt i inden for hjemmets rammer.

Vi håber, at du har kunnet bruge vores bud på både fede, komfortable og skridsikre badesandaler til mænd. Hvis du dog selv står inde med et par behagelige og stilrene badesandaler, som ikke er med på vores liste, gælder det bare om at smide dem i en kommentar herunder, så vi andre kan få glæde af buddet. Alle har nemlig brug for et par supergode badesandaler på ferien eller henne i svømmehallen, så du undgår at slå dig, og så du kan passe godt på de små, hvor end badedestinationen er.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.