Bærbar computer uden begrænsninger til fast lav pris

Ofte er man nødt til at gå på kompromis med ydeevne, hukommelse og mange andre ting, når man skal have en bærbar computer, der også nemt kan komme i rygsækken.

For det er sjældent set, at du kan få en computer på 1,6 kg i vægt, 13” skærm, batterilevetid på 22 timer og en kraftfuld quad-core i5-processor. Og slet ikke til en pris, der faktisk er til at betale. Men det er tilfældet med HP Spectre x360 computeren. Ikke nok med, du får en computer i et unikt facetsleben design, får du også en let og tynd bærbar PC med en batterilevetid udover det sædvanlige.

Lej en computer i stedet for at købe

HP Spectre x360 er ikke ligefrem en billig computer, men hvorfor købe den når du kan leje? Den danske IT-virksomhed Duka tilbyder nu at leje alle deres computere (bl.a. HP Spectre x360) til faste lave priser. Vælger du at leje en PC fra Duka, slipper du ikke kun for at skulle betale flere tusinde kroner for din computer. Nej, du får også en lang række andre fordele, som er svær at være sure på.

Duka giver fuld produktgaranti på alle deres computere, så længe du lejer den. Det betyder, at selvom du har haft computeren over 2 år, har du garanti og reklamationsret på computeren.

Det er ikke et helt nyt koncept at leje computere eller sælge computere på afbetaling. Men de fleste lejecomputere har lange bindingsperioder og høje oprettelsesgebyrer, mens afbetalingsløsninger ofte har høje renter og gebyrer. Hos Duka er der hverken binding eller højre oprettelsesgebyrer på lejeaftalerne. Det betyder i praksis, at du i dag kan leje en computer, til en lav pris og aflevere den tilbage, når du ikke længere ønsker at have den – helt uden meromkostninger.

Og det smarteste af det hele? Duka giver dig en helt ny computer hvert 3. år, hvis du vælger at leje en computer fra dem. På den måde sikrer de sig, at deres kunder altid har en sikker computer, der fungerer som den skal.

Få hjælp til din computer

Duka tilbyder også alle deres kunder en serviceordning tilpasset deres kunders behov. Har du brug for automatisk backup, markedets bedste antivirus, ubegrænset sikkerhedssupport og automatiske opdateringer? Så kan Sikkerhedspakken være noget for dig – til kun 59 kr./md. (lejer du en computer med en serviceordning, får du 50 kr./md. i rabat på din lejeaftale).

Duka har over 10 års erfaring med at tilbyde hjælp og produkter til private. De har over 50.000 aktive kunder abonnementer og over 80% af deres kunder, der giver dem 5/5 stjerner, har de godt styr på, hvad de laver.

Se hele deres computerudvalg ved at klikke her.

 

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?