Bæredygtigt bambus tøj til mænd

Posted on 2 min read 2622 views

Bæredygtighed er en trend som er kommet for at blive og især indenfor tøj er der kommet mange gode bud på alternativer hvor bæredygtighed og kvalitet er i fokus. Et af budene på dette er bambus tøj som er naturligt økologisk og yderst behageligt at have på. Det kan være svært at forstå hvor lækkert bambus tøj er at have på, før man selv prøver det. Den danske webshop ved navn Bambustøj.dk har specialiceret sig i at sælge bæredygtig tøj i bambus fra både deres eget brand Bamboo, samt andre velkendte brands som JBS, Resteröds og Lindbergh.

Undertøj i bæredygtig bambus

Især undertøj i bambus er noget som hitter, da det er direkte i berøring med huden og man dermed for alvor kan mærke hvor lækkert og blødt det føles at have på, kontra undertøj i traditionel stof som de fleste mænd går i. Både sokker, underbukser og undertøjer  er at finde i bambus. De mest esentielle ting i en mands garderobe er undertøj, så her er der ingen grund til at gå på kompromis. Noget af det bedst sælgende hos Bambustøj.dk er JBS undertøj. Her er eksempler på flot og lækkert bambus undertøj fra JBS:

JBS bambus underbukser
Bambus underbukser fra JBS – 3-pack for 289 DKK

Hos Bambustøj.dk kan du få 3 par JBS underbukser i bambus for 289 DKK. De er bløde og lækre at have på og så tilpasser bambus sig temperaturen så de vil virke afkølende om sommeren og holde på varmen om vinteren. De har den rette blanding af bambus, bomuld og elastan som gør de sidder stramt uden at stramme og forbliver bløde og elastiske.

Bambus strømper fra JBS
Bambus strømper fra JBS – 7 par for 289 DKK

Et par bambus strømper til alle ugens 7 dage, i flere varianter for kun 289 DKK. Så behøver du ikke at bekymre dig om dårlige sokker hvor der let går hul i spidsen. Disse sokker er af høj kvalitet og pga sammensætningen af materialer hvor størstedelen består af bambus så er de åndbare, og selvfølgelig bløde og behagelige at have på.

Undertrøjer fra JBS i bambus
Undertrøjer i bambus fra JBS – 2 stk for 299 DKK

Disse undertrøjer fra JBS er i yderst lækker kvalitet og utrolig behagelige at have på. Kan bruges til både at sove i og til at have på når der skal slappes af derhjemme i det bløde tøj. Den er åndbar og sidder tæt til kroppen uden at stramme. Fås i både hvid og sort og i en model med rund hals og en med V-hals.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.