Stor Test: Her er det bedste hudpleje til mænd

Hudpleje er ikke kun for kvinder og den moderne mand har i højere grad behov for hudpleje til at holde sin hud ren og smooth. Der er således kommet flere og bedre hudpleje produkter til mænd og det kan være svært at navigere i de mange muligheder. Derfor har vi sat os for at teste hudpleje til mænd og udvalge de aller bedste så du let kan træffe et godt valg og som er helt perfekte at smide i tasker til mænd. På listen har vi valgt at inkludere forskellige former for hudpleje som opfylder hver deres behov. Alt fra ansigtshudpleje, kropspleje, serums, ansigtsmaser og andet hudpleje som kan give dig et frisk pust. Hudpleje til mænd er ikke kun for udseendets skyld, men også for det generelle velbefindende, da de fleste hudplejer bidrager med mange gode egenskaber, herunder vitaminer, mineraler og vigtigst af alt sikre en lækker og blød hud.

 Se udvalget af hudpleje til mænd  fra Made4Men.dk HER

Bedste hudpleje til mænd

Jorgobé –  Serum

Jorgobe hydrating glow serum

i samarbejde med PriceRunner

Denne Hydrating Glow Serum fra Jorgobe er et unisex hudpleje produkt som fungerer som en olie der fordeles med 6-8 dråber ud i hænderne med en pipette og smøres herefter ud i ansigt og nakke med blide bevægelser. Det anbefales at bruge den morgen og aften på ren hud. Denne serum er med til at give huden de fedtsyrer, antioxidanter og vitaminer som den har brug for. Olien er særlig god hvis man har tør hud og den får huden til at slappe af og løsne op. Denne Serum indeholder gode ting som avocadoolie der stimulerer hudens naturlige produktion af kollagen og frøolie der har en regenererende effekt. Jorgobé Hydrating Glow Serum er en god hudpleje til mænd som gerne vil have en flot og elastisk hud og forebygge tidlige aldringstegn.

Clinique for Men – Super Energizer

i samarbejde med PriceRunner

En let fugtighedscreme i geléform fra Clinique. God til at fugte huden efter man badet om morgenen. Cremen booster huden og giver 12 timers fornyet energi. I det denne creme er let er den også særligt god til fedtet og uren hud. Den nærer og beskytter mod UVA/B, infrarød og blåt lys. Modvirker træthedstegn og skaber en frisk og god følelse. Indeholder solfaktor på 40 så den er også god at medbringe til ferien eller til de solrige sommerdage herhjemme. En koncentreret men let og skånsom ansigtscreme til mænd.

Njord Face Wash

Njord hudpleje til mænd

i samarbejde med PriceRunner

Denne ansigtsvask fra Njord er velegnet til manden der døjer med uren hud eller bare gerne vil forebygge bumser og opretholde en flot og ren hud. Njord ansigtsvask opfrisker din hud og fjerner urenheder. Den indeholder en lilles mule menthol som virker opkvikkende og holder din hud frisk og smidig. Njord er et dansk hudpleje mærke som er specielt udviklet til de skandinaviske vejrforhold. Njord Face Wash har således olier der opretholder den naturlige fugtbalance og ikke udtørrer huden, hvilket er ideelt til det danske vintervejr. Bør bruges morgen og aften for det bedste resultat.

Jorgobé – Original Black Peel Off Mask

Jorgobe the original black mask

i samarbejde med PriceRunner

The Original Black Peel Off Mask fra Jorgobé. Den sorte ansigtsmaske der fjerner hudorme og forebygger uren hud. Den renser porene i dybden og reducere hudens overskydende fedtproduktion. Lavet på en unik formel der indeholder det bedste fra naturen. Herunder rensende sort kaolinler, egetræskul og beroligende planteekstrakter. Jorgobé er et dansk hudpleje mærke som er unisex men appelerer meget til mænd. Brug denne ansigtsmaske et par gange om ugen og opretholde en flot og ren hud.

Bulldog Original Moisturiser

Bulldog hudpleje til mænd

i samarbejde med PriceRunner

En lækker og blødgørende ansigtscreme fra Bulldog som er velegnet til alle hudtyper. Indeholder lækre naturlige ingredienser så den ikke føles hverken fed eller klistret og den absorberes hurtigt i huden. Indeholder grøn te, vitamin E der vitaliserer og genfugter huden, samt en unik blanding af 8 æteriske olier. Det anbefales at man benytter den morgen og aften efter man har vasket huden i en ansigtsvask. Bulldog er kendt for at lave god hudpleje til mænd og denne ansigtscreme er ingen undtagelse.

Vichy Homme Hydra Cool+

Vichy hudpleje til mænd

i samarbejde med PriceRunner

Vichy Homme Hydra Cool+ er en forfriskende ansigtsgel til mænd. Velegnet til mænd der har brug for en frisk og fugtgivende creme til ansigtet. Trænger hurtigt ind i huden og tilfører fugt. God til efter badet om morgenen eller efter træning. God til alle hudtyper. Kan evt bruges sammen med øvrige produkter fra hudplejeserien til mænd fra Vichy. Her kan der nævnes Vichy Homme Hydra Mag C Showergel som ville være god at bruge i badet, hvorefter Vichy Homme Hydra Cool+ bruges til at fugte huden efterfølgende.

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?