Her er de bedste whiskey til prisen

Posted on 2 min read 10921 views

Whiskey er en sand mandedrik og enhver mand med respekt for sig selv har et par gode flasker whiskey stående i sit hjem. At nyde en god whiskey efter en hård arbejdsdag eller sammen med vennerne er med til at højne livskvaliteten for en mand. Der findes adskillige whiskey på markedet og det kan være svært at danne sig et overblik over hvilke whiskey som er gode. Derfor har vi lavet denne liste hvor vi præsenterer de bedste whiskey til prisen. Læs lidt om de forskellige whiskey og find dem der tiltaler netop dig. Så har du en god portion inspiration til dit næste whiskey indkøb.

BULLEIT BOURBON

BULLEIT BOURBON

 

Pris: 279 kr. / KØB HER

En kompleks Japansk blended whiskey. En stærk whiskey på hele 45% men ikke sprittet, derimod blød og lækker i smagen. Vundet flere priser som den bedste internationale blended whiskey. Med Bulleit Bourbon får man en af de bedste whiskey i verden til prisen. Den består af langtidslageret kornwhiskey og maltwhiskey som er blandet og derefter fyldt på fade for at modnes yderligere. Resultatet er en stærk og kraftfuld whiskey som har er krydret, men har sødme i form af karamelliseret frugt som ligger igennem hele eftersmagen sammen med noter af blød eg og vaniljenoter.

Dalmore 15 års

Dalmore whiskey

Pris: 699 kr. / KØB HER

Dalmore 15 års er en single malt whiskey, også kaldet highland malt som har lagret intet mindre end 15 år. Dalmore er en utrolig god årgangswhiskey til prisen og en af de mest populære whiskey fra Scotland med stolte traditioner. Helt tilbage i 1839 blev Dalmore destilleriet grundlagt med beliggenhed ud til kysten, med skue over store enge. Dalmore årgangswhiskey er lagret på sherry fade, hvilket giver den en fin struktur og smag af sød vanilje, kanel, ingefær, neliker, appelsin, citrus og lime. Hver en Dalmore whiskey har sin egen unikke karakteristika og man vil opleve et hav af uventede men gode dufte og smage. Dalmore Highland Single Malt Whisky er det rette valg hvis man gerne vil have en god årgangswhiskey fra Scotland til en fornuftig pris.

The Naked Grouse

Naked grouse

Pris: 349 kr. / KØB HER

De fleste kender til whiskyen The Famous Grouse som er en af de mest velkendte whiskey verden over. Man kan ikke gå igennem en Tax-free shop i lufthavnen uden at støde på en Famous Grouse og den findes også i de fleste danske supermarkeder til en fornuftig pris. I 2011 lancerede distelleriet denne whiskey ved navnet The Naked Grouse som en mere sød og blød udgave af The Famous Grouse. The Naked Grouse er en rig og intens whiskey som samtidig er blød og afrundet i smagen med en smule sødme. En god whiskey at nyde sammen med vennerne og så er det en flot flaske at have stående fremme.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.