Bliv klogere på tøjmode

Posted on 2 min read 481 views

Du kender det helt sikkert. En tøjkrise kan opstå ud af ingenting, og selvfølgelig altid lige inden du skal ud ad døren. Uanset om det er til i hverdagen eller til fest. Der er heldigvis hjælp at hente med den rette guide til din tøjmode. Læs mere her og blive klogere på, hvordan du bedre kan stykke din garderobe sammen.

Det kan være svært at finde det rigtige tøj. Selv hvis man har prøvet noget i butikkerne, kan det være det ikke helt passer på samme måde, når man kommer hjem. Og da særligt ikke efter et par vaske. Derfor er der flere ting, du skal være opmærksom på, når du køber tøj, så du ikke ud i en gedigen tøjkrise, der kan ødelægge din dag.

Hvilken kropstype er du?

For at være bedst muligt forberedt på modeverdenen, skal du kende din kropstype. Det gælder både for mænd og kvinder. Ved at kende Din kropstype vil du nemlig være opmærksom på hvad der sidder allerbedst på dig. En anden ting der også er helt central er farver. Kend din huds undertone, og så vil du vide præcis hvad du skal tage på af farver. Læs mere om tøjmode her og bliv klogere på, hvad du skal købe næste gang.

Det grønne alternativ

Bæredygtighed er blevet et rigtigt modeord i løbet af de sidste 10 år og med god grund. For det er vigtigt, vi tænker på fremtiden, ikke bare når vi køber madvarer og biler, men også når vi løber tøj. For tøjbranchen er nemlig en af de helt store klimasyndere på et globalt plan.

Derfor kan du også med god samvittighed overveje, hvor dit tøj bliver lavet henne. Hvad for et materiale bliver det produceret af? Hvor I verden kommer det fra? Hvor længe kan det holde? Der findes masser af grønne alternativer til det tøj, du traditionelt køber, og det kan være alle pengene værd i sidste ende.

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.