Bliv klogere på tøjmoden

Vi kender det allesammen: Tøjkrisen rammer næsten hver gang, vi skal ud ad døren – hvad end vi skal på arbejde, på studie eller til fest. Og det er bare sådan en frustrerende følelse. Men hjælpen er heldigvis her,vi vil hjælpe dig der vil lære, hvilke farver som passer sammen, og dig, der vil finde din stil. For hvem vil ikke gerne være med på den nyeste mode?

For at være bedst muligt forberedt på modeverdenen, skal du kende din kropstype. Det gælder både for mænd og kvinder. Ved at kende Din kropstype vil du nemlig være opmærksom på hvad der sidder aller bedst på dig. En anden ting der også er helt central er farver. Kend din huds undertone, og så vil du vide præcis hvad du skal tage på af farver.

Den hvide eller lyseblå herreskjorte har i mange år været fast inventar i kvinders klædeskabe. I år fremviste nogle brands – som for eksempel Max Mara – herreskjorten som vi kender den, mens andre designere har givet skjorten et nyt pust. Mønsterblanding, tilføjelse af dekorationer og skjorter uden ærmer er blot nogle af de ændringer, der er lavet ved det klassiske item.

Det grønne

Bæredygtighed er blevet en naturlig del af mange modebrands, som udvikler nye arbejdsgange og materialer for at imødekomme forbrugernes ønske om en grønnere omstilling. Den udvikling fortsætter i stor stil i det nye år.

Apropos grøn omstilling, dukker en farve op i det kommende års modebillede, som man bare har lyst til at spise: pistaciegrøn. Omfavn den pistaciegrønne farve som et alternativ til primærfarverne. Farven kaldes også ’neo mint’ og er en af de 4 modefarver, vi ikke kommer udenom i 2020. I de kolde måneder på året kan farven anvendes i varme trøjer, og når sol og sommer står for døren, kan du bære den grønne mintfarve i flæsede sommerkjoler og plisserede nederdele. Læs mere om tøjmode her

 

 

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?