Bolighandlens huskeliste

Posted on 2 min read 747 views

Der er meget at huske på, når man skal købe ny bolig. Her får du en god huskeliste, så du ikke gør noget forkert eller glemmer et vigtigt punkt.  

Find en god boligadvokat

Noget af det første du bør gøre, når du skal købe en ny bolig, er at finde en god boligadvokat, som kan bistå dig med din bolighandel. Det kan for eksempel være, at du vil købe bolig med det der hedder advokatforbehold. Advokatforbehold, er når du køber en bolig med det forbehold, at din advokat skal gennemgå betingelserne for fejl og mangler. Det er en smart måde at sikre sig, ta man ikke bliver snydt over nogle uopdagede forhold ved boligen eller lignende.

Du kan få advokat tilbud, og finde en god boligadvokat til en god pris, så du er klar til at handle.

Sov på det

På samme måde, som det er smart at sikre sig med en god boligadvokat, kan det være en god ide at lige sove på det, i stedet for at springe til umiddelbart. Det der kan virke som et godt køb, skal måske simre lidt, inden du slår til.

Gennemgå boligen grundig

Det er også en god ide at gennemgå boligen grundig inden køb. Det er vigtigt, at man sikrer sig, at der ikke er nogle forhold, der ikke er blevet oplyst om. Du skal derfor vær meget obs på at få gennemgået boligen fra kælder til loft, inden du vælger at købe. Det er også her, advokatforbeholdet er meget godt at have. Det giver nemlig lige en ekstra sikkerhed, så du ikke laver en dårlig bolighandel.

Der er meget at huske på, når man skal købe ny bolig. Du skal have finansieringen i orden, men det er også vigtigt, at du husker på at sørge for det juridiske inden du køber.

 

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.