Byturen med vennerne kan nu blive endnu sjovere

Posted on 2 min read 990 views

Nye drukspil til weekenden? Er du træt af at sidde derhjemme lørdag aften og vente på, at de bedste barer i byen åbner? Savner du gode ideer til, hvordan dig og dine bedste venner kan fordrive tiden imens? Nu kan du varme op til byturen med en række nye drukspil, der sikrer dig og dine venner den bedste mulige aften.

Lørdag aften er din aften

Du kender det sikkert godt. Efter en lang uge på arbejde, har du inviteret vennerne forbi. I har planer om den helt store bytur. Lørdag aften har du glædet dig til, og du skal fyre den af. Men der er lidt længe til, I skal videre, og I keder jer lidt. Det går ikke at tage i byen kold, så hvad skal I dog finde på?

En ven foreslår, I kan at spille Beer Pong. Du kender det fra alle filmene, men har aldrig haft udstyret til det. Du har også Ludo liggende på loftet, men det er jo ikke sjovt længere. Med en ny række drukspil kan du nu sikre dig og dine venner en aften for livet med den bedste forberedelse til byturen.

Sjov opvarmning til byturen.

Der er spil i alle slags, endda beer pong i flere varianter. Bedst kendt er den klassiske model med røde kopper, så man bliver taget tilbage til sin studietid. Til gambleren er der både roulette og lykkehjulet, og til alle nørderne er Ludo det helt oplagte valg. Uanset hvem, der spiller, er taberen garanteret en tur under bordet.

Med disse drukspil har du allerede sikret din bytur, inden I tager afsted. Der er spil til alle anledninger, og I er garanteret en sjov aften i den helt rette stemning. Du kan redde aftenen fra at gå i glemmebogen, og dine venner vil takke dig for det weekend efter weekend.

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.