Daniel wellington – Tidløst skandinavisk design

Dette er sponsoreret indhold

Daniel Wellington er kendt for sit tidløse design og ikoniske NATO-remme, og I 2017 blev brandet kåret til det hurtigst voksende urmærke i hele Europa. En anerkendelsesværdig succes for det forholdsvise nye urmærke, der blev etableret tilbage i 2011. Men de prisvenlige kvalitetsure i tidløst skandinavisk design har en mærkværdig historie, der går forud for den voksende succes. For hvem havde troet, at et tilfældigt møde mellem grundlæggeren Filip Tysander og en britisk gentleman ville blive afgørende for skabelsen og designet bag Daniel Wellington?

En livsændrende rejse

Det var en tur gennem Australien i 2006, der blev startskuddet for Filip Tysanders milliardforetagende Daniel Wellington ure efter et møde med en herre af selvsamme navn. Det var en tid, hvor smartphones endnu ikke var allemandseje og en tid, hvor folk stadig var iført armbåndsure, der fortalte dem tiden. Om sit håndled bar den yderst velklædte fremmede et ur, der senere hen gav inspiration til det særprægede design, NATO-remmen, som Daniel Wellington ure er særligt kendt for. Det var altså et par tilfældige møder, der fik Filip Tysander til at tage hjem til Uppsala i Sverige for at bygge et firma, som han navngav efter den britiske gentleman, som han mødte på sin rejse i Australien. I dag afspejles mødet i Australien og Filip Tysanders succes på adskillige menneskers håndled rundt omkring i verden, og en stor del af brandets succes skyldes, at man får utrolig meget for pengene.

Daniel Wellington ure

Med en rygsæk fuld af beundring og inspiration for den nye bekendte, skabte Filip Tysander et tidløst skandinavisk design, der kendetegner Daniel Wellingtons ure dagen i dag med udskiftelige remme, der appellerer til enhver begivenhed. Remmen er klart det bærende element i designet, og tanken var at skabe et ur, der var raffineret uden for mange funktioner, der ville bryde de rene linjer. Samtidig skulle den minimalistiske urskive komplementeres af det forfriskende design fra de forskellige farver og mønstre fra de ikoniske NATO-remme. Med andre ord indkapsler Daniel Wellington ure det bedste af begge verdener og henvender sig til folk med en forkærlighed for klassisk og tidløst design. Det store udvalg hos Daniel Wellington byder både på dame- og herreure. Og leder du efter et ur, der kan overleve skiftende trends, så er Daniel Wellington ure værd at overveje.

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?