Der er ingen tvivl om, at mange mænd foretrækker en Volvo, når der skal købes ny bil. Volvo har en lang historie bag sig og har alle årene stået for kvalitet og sikkerhed, og netop derfor er denne svenske kæmpe det foretrukne valg hos mange mænd.

Posted on 3 min read 105 views

Se den nye elektriske Volvo EX90

 

Volvo er i dag ikke længere på svenske hænder, men kvaliteten og sikkerheden er den samme, som man kender den. Volvo er med sin nye satsning indenfor elbiler trådt ind i fremtiden og kan således være et godt valg til familiemanden, der ønsker en elbil, hvor der er plads til hele familien.

 

En elektrisk SUV med plads til hele familien

 

Der er tale om en Elektrisk Volvo EX90, og her er vi ude i en elektrisk SUV. En SUV er kendetegnet ved en højere indstigning og siddeposition og deraf følgende bedre overblik over trafikken og omgivelserne. Dette er i høj grad også gældende for Volvo EX90, hvor man let og ubesværet sætter sig ind i sin bil i stedet for ned, og på grund af den øgede siddehøjde altså har et bedre udsyn end ved ikke-SUV’er.

 

Volvo EX90 har hele syv sæder, så her er der plads til både hustruen og op til fem børn. Selv om de færreste har så meget som fem børn, kan det alligevel være en fordel med ekstra sæder, da der dermed er mulighed for at have legekammerater med i bilen.

 

Bilen er en videreudvikling af den populære Volvo XC90, som efter adskillige opdateringer nu har taget springet og gået over til el, hvorfor navnet på køretøjet er Volvo EX90.

 

Elbil for klimaets skyld

Netop det faktum at bilen kører på el er en af de helt store grunde til at vælge denne bil, for der er ingen tvivl om, at fremtiden kører på el, og at vi allerede nu ser et skift fra biler, der benytter fossile brændstoffer og over til el. Mange mænd ønsker at bidrage til den grønne omstilling til gavn for deres børn og børnebørn, og ved at skifte til elbil, er man altså med til at bremse klimaforandringerne. Herudover kan der også være økonomiske gevinster ved at købe en elbil, da afgifterne her er markant lavere end på en benzin- eller dieselbil, men også i og med at det almindeligvis vil være billigere at køre på el end benzin.

 

Mænd og biler

Volvo EX90 er dog ikke kun for mænd, men traditionelt har mænd en større interesse for biler end kvinder. Hvad der ligger til grund for dette er uklart, men ikke desto mindre er der her tale om en tydelig tendens. Når det gælder biler synes kvinder mere interesseret i, om bilen er praktisk og let at parkere, mens mænd går op i sikkerhed, køreglæde, teknologi og design, og alle disse ting er der kælet for med den nye Volvo EX90.

 

Bilen er netop kommet i handlen og føres over hele landet. Også hos Autohuset Vestergaard glæder man sig til at præsentere dette Volvoflagskib for sine kunder og så at sige køre ind i fremtiden med dem.

 

 

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.