Det behøves ikke at være dyrt at investere

Har du også overvejet at investere i aktier? Det er der mange danskere, der overvejer. Nogle af os går ind og surfer lidt rundt og læser om aktiemarkedet, indtil vi bliver hooked.

Så skal der købes aktier! Vi skynder os at lave en profil på en aktieside, vi scroller efter de bedste og fedeste aktier, og så – ja, så får vi øje på prisen.

Det er nemlig ikke altid særlig billigt at investere i aktier. Nej, det kan faktisk gå hen at blive svinedyrt. Men det behøves faktisk slet ikke at være dyrt at købe aktier!

I dag er det blevet populært at købe penny stocks – det vil sige aktier, der ikke koster mere end et par kroner.

Billige aktier kan også genere god profit

Grunden til at penny stocks er blevet populære er idéen om den pludselige profit. Det er drømmen om at købe en billig aktie, der gør én til millionær over et døgn. Og det er ikke bare grebet ud af den blå luft.

Et par mennesker har oplevet at blive svinerige på meget kort tid ved at investere i penny stocks. Det er derfor ikke bare en fjern fantasi. Det kræver dog lidt mere fingersnilde end som så.

For det kan godt være at aktierne er billige – men det kræver til gengæld, at du køber mange af dem, før du kommer op i millionærligaen. Køber du kun et par stykker, er chancen for, at du bliver rig meget lav. Til gengæld er risikoen for at miste dine penge selvfølgelig også lavere.

Men tager du chancen og køber en masse penny stocks, så skal du være sikker i din sag. Markedet med penny stocks er nemlig meget svær at aflæse.

Penny stocks er uforudsigelige – på godt og ondt

Penny stocks stiger og mister værdi – næsten hvert sekund! Derfor er markedet med penny stocks noget så uforudsigeligt. Men det er netop denne uforudsigelighed, der gør, at det kan lade sig gøre at tjene gode penge.

Til gengæld gør denne uforudsigelighed det også muligt at miste alle dine penge.

Udviklingerne inden for markedet med penny stocks sker pludseligt og på meget kort tid. Det er altså ikke ligesom med andre aktier, hvor du investerer en sjat penge og passivt generer profit over årene.

Nej – med penny stocks skal du sidde foran computeren og være klar på at trykke sælg!

Derfor skal du være ekstra varsom, inden at du investerer en masse penge i penny stocks. Det kan hurtigt, meget hurtigt blive dyrt!

 

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?