Det her udstyr skal du eje!

Posted on 3 min read 2906 views

Hvad er der med os mænd? Vi skal altid have det nyeste udstyr, som vi kan vise frem til drengene, eller nyt legetøj som kan kaste os tilbage til de glade 20´ere. Måske det blot er et middel til at holde os unge og minde os mindre på de grå hår, der pludseligt er ved at blande sig ind mellem de mørke på hagen. Udstyr kan få os til at føle os unge, have noget at blære os med, men vi fremstår også som mere mand overfor damerne, når vi er med på moden og har det rette udstyr til at lette hverdagen. Læs med herunder og få gode ideer til dit næste uundværlige udstyr.

Federe rengøring med en robotstøvsuger

Indrøm det. Du vil hellere sidde i sofaen med en kold i hånden og se kampen mellem Real Madrid og FC Barcelona. Rengøring er en irriterende ting, som skal gøres, men uden at vi får ret meget ud af det. Nu kan det blive meget nemmere og du kan endda gøre det mens kampen ruller over skærmen. En robotstøvsuger klarer arbejdet selv og finder alene alle de nullermænd, madrester eller hår, som er efterladt på gulvet. Lyder det ikke godt? Du kan finde billige robotstøvsugere på tilbudkongen.dk. Det siges at mere husligt behjælpelige mænd får mere sex af deres kærester, så skynd dig at find din nye robotstøvsuger i dag. På den måde får du et rent hjem, en glad kone og ikke mindst mere energi – du får mere lyst til at klare rengøringen.

Vær macho og frys aldrig med en varmevest

Du skal på skitur med din kærestes familie næste uge og du ved, at du ikke kan udstå kolde. Du er vel hvad man kan kalde en frossen pind. Vores kvinder synes altid det er sexet og udviser en masse mandighed, at vi kan stå imod kulden og have overskud. En rigtig mand skal derfor kunne holde varmen, men vi behøver ikke at fortælle om vores hemmelige trick. Med en varmevest, er der infrarød varme indsyet i ryggen af vesten, som du selv kan indstille temperaturen på.

Tag del i julepyntet med whiskykugler

Det kan være du ofte får at vide derhjemme, at du ikke deltager nok i jule oppyntningen eller indretningen generelt. Det kan nu være slut og du kan gøre endnu en god gerning, som ikke tager din mandighed fra dig. Med de små whiskykugler, af glas, er det muligt at pynte træet med gyldne farver af en velsmagende væske, og nå ja – måske du nemmere kommer igennem juleaften. Du sikre dig herigennem en mere mandig julepynt, som helt sikkert også vil vinde gode point hos svigerfar. Få flere ideer til gadgets du ej vidste eksisterede på https://mandemagasinet.dk/.

Imponer konen med en pizza i verdensklasse

De fleste mænd, inklusiv mig selv, er stemplet med, at vi ikke kan finde ud af at lave mad. Alligevel gaber kvinderne efter at se en mand i et køkken. Snitte og skære, mens han hælder et glas rødvin op. Det er nu tiden til, at du skal shine i køkkenet. Med en Kitchpro pizzaovn har du altid muligt for en lækker dampende pizza i verdensklasse. Den fungerer som et stort vaffeljern, hvor du blot varmer din dej med fyld. Det giver dig altså mulighed for at stå klar med lækker aftensmad til enhver smag, hvor du nemt og hurtig fik lavet en pizza som jeres lokale pizza-dealer ville gøre det.

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.