Disney plus streaming Guide – Sådan kan du se Disney+ i Danmark

Posted on 4 min read 13399 views

Vi har her samlet alle de vigtigste nyheder omkring Disneys helt nye streamingtjeneste, Disney+ som er Disney’s nye streaming tjeneste, som blev lanceret d. 15 september 2020. 

Disney har længe fortalt at de vil lancere en helt ny streaming tjeneste hvor de vil samle alle deres film, serier og generelt alt deres indhold, og tage konkurrencen op imod de helt store konkurrenter som Netflix. Nu er den kommet i Danmark, efter at den startede i USA, Australien, England og flere andre lande.

Den officielle lancering i Danmark blev d. 15 september 2020

Derfor har vi undersøgt alt information der er omkring Disney+ så vi kan give dig de vigtigste informationer.

Nu er Disney Plus (Disney+) i Danmark

Hvis du gerne vil se Disney+ i Danmark idag, så er det muligt at få adgang til Disney+ i Danmark, som mange har ventet længe på. Disney plus lancerede i USA d. 12 november 2019, men da de først skulle teste markedet af, og få lavet tilrettelser efter de åbnede i flere lande, har lanceringen i Danmark trukket ud til 2020.

Men nu er de lanceret, så nu kan du gå på opdagelse i deres store bibliotek af film og serier.

Disney+ Pris – Hvad koster Disney plus?

Disney plus (Disney+) koster i Danmark 59 kr. om måneden, og 589 kr. om året.

Der har været en stor efterspørgsel efter hvad Disney+ streaming tjenesten kommer til at koste og da Disney gerne vil sjæle kunder fra Netflix så har Disney udmeldt at prisen kommer til at være cirka det halve af et Netflix abonnement. Besparelsen er dog ikke helt lige så stor i forhold til USA, hvor man i Danmark blot spare 20 kroner om måneden i forhold til et basis Netflix-abonnement.

Prisen er i USA 7 dollars pr. måned eller man kan købe 1 år fo 70 dollars (dette svarer til 46 kroner om måneden og 463 kroner om året.) Dette er cirka halvdelen af et Netflix-abonnement.

Men med VPN så vil du derfor kunne få adgang til Disney Plus i USA, hvor du kan spare 150 kr. om året, samt få adgang til flere film og serier. Hvis du ikke ved hvad en VPN, eller blot ønsker at finde den bedste VPN, så kan du læse anmeldelser og finde den bedste VPN her

Sådan får du billigere Disney Plus i Danmark

Hvis du vil have billigere Disney Plus i Danmark, til de amerikanske priser, så skal du blot bruge en VPN og logge på en amerikansk server når du opretter dit abonnement.

Sådan gør du det:

Med vores lille simple trin for trin guide, så spare du op til 25% om året (150 kroner) ud Med denne simple og hurtige trin for trin guide, så kan du for altid spare 25% hvilket svare til 150 kroner om året, år efter år, på dit Disney Plus abonnement.

Du behøver ingen teknisk viden for at gøre det.

 1. Køb en VPN-service. Vi anbefaler ExpressVPN her, som har 30 dage gratis.
 2. Download deres program/software på din enhed.
 3. Åben programmet og vælg en server i USA
 4. Gå til Disney Plus og opret derefter dit abonnement.
 5. Tillykke – Nu har du hermed fået billigere Disney Plus abonnemen

Skal du ikke bruge ExpressVPN kan du opsige det indenfor 30 dage og så koster det ikke en øre, men du kan også vælge at forsætte da der er massere af fordele med en VPN.

Gå til ExpressVPN nu

Prøv gratis i 30 dage.

Er der kun tegnefilm på Disney+?

Nej overhoved ikke faktisk! Disney er naturligvis kendt for deres Disney tegnefilm, men de har igennem årene opkøbt kæmpe filmselskaber og den kæmpe koncern ejer idag følgende filmselskaber:

 • Marvel Entertainment
 • Pixar
 • 20th Century Fox
 • Lucasfilm
 • The Walt Disney Studios
 • Disney Channel
 • Jetix
 • ESPN
 • Disney-ABC Television

I blandt overstående filmselskaber er nogle af verdens største som laver alle typer film og serier, både til børn og voksne.

Hvad kan man se på Disney+ Streming?

På Disney Plus  i USA så kan du se følgende:

 • Over 7.500 afsnit af Tv-Serier
 • 25 Eksklusive serier kun på Disney+
 • 10 Eksklusive film kun på Disney+
 • Over 400 film og klassikere
 • 100 nye film der lige har været i biografen.

Du vil på Disney Plus kunne se de helt store film som alle Star Wars og Marvel filmenene, Aminationsfilm fra Pixar, Disney klassikere og meget mere.

Kommer der nyt indhold på Disney+?

Disney har udmeldt at de forventer at bruge 1 milliard dollars på nyt indhold til Disney Plus i løbet af 2020. Derefter planlægger de at dette efter 4 år stiger til 2,5 milliarder dollars hvilket svare til 6 milliarder og 12,3 milliarder kroner.

Du kan holde dig opdateret på Disneys officielle side for Disney+ Streaming her

Gå til Disney Plus her

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.