Disney plus streaming Guide – Sådan kan du se Disney+ i Danmark

Vi har her samlet alle de vigtigste nyheder omkring Disneys helt nye streamingtjeneste, Disney+ som er Disney’s nye streaming tjeneste. 

Disney har længe fortalt at de vil lancere en helt ny streaming tjeneste hvor de vil samle alle deres film, serier og generelt alt deres indhold, og tage konkurrencen op imod de helt store konkurrenter som Netflix. Nu er den kommet i USA, Australien, England og flere andre lande og vi venter spændt på at den kommer til Danmark. Den officielle lancering i Danmark er d. 15 september 2020! Men du kan allerede nu få adgang til Disney Plus!

Derfor har vi undersøgt alt information der er omkring Disney+ så vi kan give dig de vigtigste informationer.

Sådan kan du se Disney+ i Danmark nu

se disney plus i Danmark
Se disney plus i Danmark med ExpressVPN

Hvis du gerne vil se Disney+ i Danmark idag, så er det faktisk muligt at få adgang til Disney+ i Danmark, selvom det ikke er lanceret i Danmark endnu. Med en VPN-Tjeneste kan du nemlig logge på en server i USA som giver dig mulighed for at se Disney plus i Danmark nu. Og så bliver det også billigere, da man forventer at prisen på Disney+ i Danmark bliver dyrere end den er i USA.

Sådan ser du Disney+ i Danmark med VPN

Vi har her lavet en lille miniguide til hvordan du kan se Disney Plus i Danmark allerede nu med VPN. Kort fortalt så er en VPN tjeneste et program der tillader dig at logge på en server i andre lande, som f.eks. USA som fjerner den geografiske blokering der er med Disney+ så du kan se det i Danmark alligevel.

Her er en trin for trin guide til at se Disney+ i Danmark på kun 5 minutter. 

 1. Du skal købe en VPN tjeneste. Vi anbefaler ExpressVPN her som er en af verdens mest populære VPN tjenester og hvor du kan prøve de første 30 dage gratis og få refunderet pengene uden at de stiller spørgsmål.
 2. Download deres software/Program, åben det og vælg en Amerikansk Server. 
 3. Nu skal du blot gå til Disney+’s hjemmeside og oprette et abonnement. 
 4. Tillykke – Når dit abonnement er oprettet så kan du se Disney+ i Danmark.

Nyhed: Disney+ giver de første 7 dage fuldstændig gratis. Så hvis du finder ud af at det ikke er noget for dig, så kan du bare afmelde dit Disney+ abonnement igen og da du kan prøve ExpressVPN gratis i 30 dage, så er det helt risikofrit for dig. 

se Disney+ i Danmark med vpn

Tilbud: Spar 49% / KØB ExpressVPN HER

Prøv 30 dage Gratis

Disney Streaming Danmark

I Danmark har vi længe ventet på Disney streaming, ligesom i resten af verden. Netflix har udmeldt at når Disney+ streaming tjenesten kommer, så vil der blive streaming krig og allerede nu er Disney begyndt at fjerne alt Disney indhold fra de andre streaming tjenester, så de er klar til lanceringen hvor de har eksklusiv ret til alt deres indhold. Vi glæder os til at få Disney+ Streaming til Danmark.

Hvornår kommer Disney+ streaming til Danmark?

Disney udmeldte at Disney Plus åbnede i USA d. 12 november 2019. Disney har lige meldt ud at deres officielle lanceringsdato er d. 15 september 2020.

Hvis du gerne vil have adgang på samme tid som amerikanerne, så kan du få  få adgang ved at bruge VPN. Du kan se den bedste danske VPN her.

Er der kun tegnefilm på Disney+?

Nej overhoved ikke faktisk! Disney er naturligvis kendt for deres Disney tegnefilm, men de har igennem årene opkøbt kæmpe filmselskaber og den kæmpe koncern ejer idag følgende filmselskaber:

 • Marvel Entertainment
 • Pixar
 • 20th Century Fox
 • Lucasfilm
 • The Walt Disney Studios
 • Disney Channel
 • Jetix
 • ESPN
 • Disney-ABC Television

I blandt overstående filmselskaber er nogle af verdens største som laver alle typer film og serier, både til børn og voksne.

Hvad kan man se på Disney+ Streming?

På Disney Plus  i USA så kan du se følgende:

 • Over 7.500 afsnit af Tv-Serier
 • 25 Eksklusive serier kun på Disney+
 • 10 Eksklusive film kun på Disney+
 • Over 400 film og klassikere
 • 100 nye film der lige har været i biografen.

Du vil på Disney Plus kunne se de helt store film som alle Star Wars og Marvel filmenene, Aminationsfilm fra Pixar, Disney klassikere og meget mere.

Kommer der nyt indhold på Disney+?

Disney har udmeldt at de forventer at bruge 1 milliard dollars på nyt indhold til Disney Plus i løbet af 2020. Derefter planlægger de at dette efter 4 år stiger til 2,5 milliarder dollars hvilket svare til 6 milliarder og 12,3 milliarder kroner.

Du kan holde dig opdateret på Disneys officielle side for Disney+ Streaming her

Disney+ Pris – Hvad koster Disney plus?

Der har været en stor efterspørgsel efter hvad Disney+ streaming tjenesten kommer til at koste og da Disney gerne vil sjæle kunder fra Netflix så har Disney udmeldt at prisen kommer til at være cirka det halve af et Netflix abonnement.

Prisen er derfor blive 7 dollars pr. måned eller man kan købe 1 år fo 70 dollars (dette svarer til 46 kroner om måneden og 463 kroner om året.)

Prisen for Disney Plus i Danmark bliver 59 kroner om måneden og 589 kroner om året, som er lidt dyrere end den er i USA.

Men med VPN så vil du kunne få adgang til Disney Plus for før den lanceres i Danmark, hvis du bruger en VPN tjeneste og på den måde få adgang til hele tjenestens indhold som indholder alt lige fra de kendte klassikere til nye film og de eksklusive titler som kommer i fremtiden.

se Disney+ i Danmark med vpn

Få adgang til Disney+ / Køb ExpressVPN HER

Prøv 30 dage Gratis

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?