Disse træk ønsker mænd hos en potentiel partner

For nyligt afsluttede portalen Findenkæreste.dk en undersøgelse, der kortlagde, hvilke træk vi mennesker søger hos en kommende partner. I artiklen her dykker vi ned i, hvilke træk de mandlige respondenter pegede på som de vigtigste. 

For ganske få måneder siden færdiggjorde mediet Findenkæreste.dk en stor spørgeskema-undersøgelse om, hvad danskerne tiltrækkes af.

I undersøgelsen deltog hele 1.403 danskere, og omkring 20 % af disse var mænd.

I det følgende afsnit kan du læse, hvilke træk de mandlige respondenter angav som de 10 vigtigste hos en potentiel partner.

De 10 vigtigste egenskaber for mændene 

Herunder følger top 10 over de egenskaber, som mænd – ifølge den omtalte undersøgelse – anser som allervigtigst hos en kommende partner.

Ud fra hver egenskab er der angivet en procentsats i parantes. Denne refererer til, hvor mange af de mandlige respondenter, der pegede på den givne egenskab som værende meget vigtig hos en potentiel partner.

  1. Humor (86 %)
  2. Loyalitet (74 %)
  3. Omsorgsfuldhed (69 %)
  4. Venlighed (65 %)
  5. Flotte øjne (64 %)
  6. Intelligens (63 %)
  7. Betænksomhed (56 %)
  8. Et flot smil (52 %)
  9. Værdier, som matcher mine (51 %)
  10. Velsoignerethed (48 %).

Vi mænd vil altså allerhelst have en sjov og loyal partner. Intet er vigtigere for os!

Ofte er vi ellers blevet beskyldt for at være overfladiske og kun gå efter det ydre, men ifølge undersøgelsen her er der altså en række indre personlighedstræk, som er markant vigtigere for os, når vi leder efter mage.

Kort om Findenkæreste.dk

Hvis du kunne tænke dig at vide endnu mere om undersøgelsen, så tjek Findenkæreste.dk, hvor hele undersøgelsen ligger tilgængelig. Her vil du blandt andet kunne blive klogere på, om kvinderne prioriterer de samme træk hos en potentiel partner som mændene.

Derudover vil du kunne finde guides til alt fra sugardating og datingapps til almindelige datingsider samt sexdating-sites.

 

 

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?