Disse trends kommer til at kendetegne 2020

Året går på hæld og vi går et nyt og spændende år i møde. År 2020. Men hvad kommer til at kendetegne året 2020. Hvilke trends får vi at se inden for områder som mode, bolig og livsstil. Det giver vi i denne artikel vores bud på, i samarbejde med Trendmagasinet.dk

Skræddersyet løsninger

Innovation og kreativitet er noget vi har behov for i vores moderne samfund. Vores krav til tingene bliver også højere. I 2020 vil skræddersyet løsninger spille en stor rolle i samfundet, både når det gælder komplekse ting som boliger, men i høj grad også indretning. I storbyerne lever folk oftest på færre kvadratmeter grundet de høje priser, hvorfor det er nødvendigt med specialløsninger indenfor opbevaring, ligesom vi også gerne vil have en unik indretning som kræver skræddersyet løsninger. Det kan være et skræddersyet køkken, en skræddersyet seng eller blot objekter i boligen som skiller sig ud.

Minimalistisk livsstil

Udtrykket ‘Less is more’ kommer i høj grad til at præge 2020. Det bliver mere populært at eje mindre og kvalitet fremfor kvantitet er en trend som er kommet for at blive. I et moderne liv hvor alle fornødenheder er tilgængelige lige ved hånden, vil vi i stigende grad tage ansvar og forbruge mindre med tanke på højaktuelle problemstillinger som økonomi, livsglæde og ikke mindst klimaet. Der vil komme større opmærksomhed på de ting som virkelig betyder noget. Herunder vores nære relationer, vores helbred og omtanke for planeten jorden.

Oplevelser

Oplevelsesøkonomien er stigende og det vil din fortsætte med i 2020. Vi får flere penge mellem hænderne og går således mere ud og spiser, mere i biografen og så rejser vi som aldrig før. Oplevelser bliver fortsat vægtet højere og er med til at give vores liv spænding og mening. Alle vores sanser har behov for at blive stimuleret, noget vi får afdækket gennem oplevelser. Udbuddet af oplevelser er stødt stigende og imødekommer den store efterspørgsel fra os forbrugere.

 

Bæredygtighed

Bæredygtighed vil spille en stor rolle i 2020 indenfor mange områder af vores liv. Lige fra det mad vi spiser til det tøj vi tager på. Bæredygtighed er i fokus og således vinder ting som økologi og veganisme stærkere ind. Indenfor tøj er det bæredygtig produktion med genanvendelige materialer, samt produktion under ordnede forhold der er vigtigt. Genanvendelighed af tøj bliver også et tema, herunder second hand fashion og koncepter hvor man lejer tøj for en periode som man så afleverer tilbage. Vi ser allerede tiltag på dette fra større brands og der vil fortsat komme endnu mere fokus på netop denne genanvendelighed til gavn for især miljøet.

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?