Drømmer alle mænd om et redskabsrum?

Posted on 2 min read 583 views

Klichéen lyder at mænd har brug for deres eget rum og egen plads til at være sig selv og dyrke sin maskulinitet. Men et rigtigt ”manderum” behøver ikke at betyde, det er en indendørsbiograf, med storskærm og et poolbord i hjørnet. Det kan også være et drivhus, som giver frirum til at dyrke dét man vil.

Hvis du er en handyman der kan lide at arbejde på kreative projekter og vise dit seneste møbel frem, så har du sikkert også en masse udstyr og værktøj som tager en del plads. Og hvis man bor sammen med en partner der ikke bryder sig om den slags og ser det som rod, så kan det være en god idé at købe et redskabsrum.

Hvis du har dit eget redskabsrum ude i haven, kan du rode lige så meget du vil. Eller i hvert fald mere end du kunne indenfor – der er nok alligevel nogle grænser. Men et redskabrum, elle drivhus for den sags skyld, kan give dig den fornødne alene tid du har brug for. Herude kan du stå med dit projekt i ro og mag og opbevare dine materialer som du vil.

Eller i et drivhus kan du dyrke grøntsager til at imponere familie og venner med. Der er ikke noget der siger gør det selv, som at dyrke kartofler, tomater og ærter som er lige til at plukke friskt fra jorden, frem for at tage en doven tur til supermarkedet.

Vær uafhængig med din egen trailer

Hvis du er an vaskeægte handyman og du har en bil med anhænger, så burde du også have en trailer. For de der helet tiden har et projekt i gang, er det bekvemt at have egen trailer som du kan transportere materialer hjem i, hver gang du har været en tur i Harald Nyborg, frem for at leje eller låne den af andre. På den måde sparer du penge og er komplet uafhængig når det kommer til transport.

Det kræver ikke meget at eje en trailer, men tilbehør som remme og trailer presenning er en stor fordel – ja, faktisk en nødvendighed – at have som trailerejer. Med en trailer kan du også tage på udflugter med familien og medtage udstyr der ellers ikke ville være plads til i bilen. Især hvis man har en lille bil, kan traileren være en stor hjælp.

I den kan i tage cykler med, barnevogn, campingudstyr og meget mere, så I ikke behøver at vende hjem før I selv har lyst til det. I al sin simpelhed, giver den altså på mange måder en masse frihed og uafhængighed. Og det vel dét alle drømmer om. Så tag en tur i Harald Nyborg og bliv inspireret til uafhængighed.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.