Drømmer du også om ferie, solen og varme?

Denne artikels indhold er sponsoreret.

Det er ved at være koldt udenfor, og vi går vinteren og kulden i møde. Så synes du, at det er ved at være tid til at komme lidt væk sammen med vennerne, eller skal du til at arrangere jeres næste venneferie, så læs med her. Vi har fundet nogle lækre destinationer til alles budget, så du nemmere kan få et overblik over, hvilke muligheder I har for at komme væk og skabe nogle gode ferieminder sammen.

Tag på storbyferie til Bukarest og spar mange penge

Hvis du gerne vil have en god, festlig og billig ferie, så kan den mulige destination være Bukarest. Sammen med vennerne kan I se flotte, storartet bygninger, men samtidig leve for meget få penge. I kan tage på restauranter og købe rigeligt med drikkelse, uden I bliver ruineret. Rumænien er et stort land med mange muligheder og mange specielle nationalretter. Så hvis I vil have udfordret smagsløgene og købe gode kvalitetsøl til nærmest ingen penge, kan Bukarest være jeres næste destination.

En dykkerferie til Malta

Malta har et smukt hav omkring sig, hvor det både er muligt at dykke og snorkle. Malta er kendt for sine gode dykkermuligheder, sit rige dyreliv under vandet og den fine sigtbarhed. Malta har fine strande, hvor I kan nyde solens varme stråler. Der er mange muligheder på Malta, så hvis I søger efter en billig dykkerferie, kan dette være en mulighed. Hvis I rejser til Malta, vil det selvfølgelig være lidt mere luksuriøst end en ferie til Bukarest, og derfor skal I også frem med et lidt højere budget. Men i forhold til at dykke sparer I en del penge ved at afprøve det på Malta i stedet for et mere eksotisk sted.

Den ultimative solferie til Costa del Sol

Hvis du og vennerne tænker, at I ikke gider det med storbyen eller dykning, så kan I tage til Spaniens solkyst. Der er nærmest solgaranti, og du vil opleve, at du føler dig fuldstændig afslappet efter en uge i på solsengen. Det er flot område, men det er også meget turistet. Hvis I tænker, at én hel uge på solsengen lyder lidt kedelig, kan I sagtens tage på udflugter i løbet af ugen. Malaga ligger også på solkysten, så det er nemt at hoppe på toget ind til byen. I Malaga kan I finde flotte bygninger, lækre spisesteder, hvor I kan spise tapas og gode spanske vine eller øl. En god kombination af sol, lækkert med og godt selskab.

 

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?