Ekstraordinær dag med gutterne

Posted on 3 min read 2008 views

Du skal holde herreaften, ikke hvilken som helst herreaften, det er den ene om året dig og nogle gamle gutter har sammen. I plejer at have tradition for at mødes tidligt og lave mad sammen og lade hele dagen gå med det i hyggelige omgivelser. Om aftenen efter I har spist står den på underholdning som I skiftes til at stå for. Normalt ender det med en form for leg/spil og en ordentlig rødvins/whisky brandert.

 

Du kunne godt tænke dig at der skete noget andet, og at der blev rusket op i de aktiviteter, som følger traditionen – men hvor starter man lige? Det her er en inspirations guide til den perfekte aften i venners lag.

Start tidligt ud

I starter tidligt ud om formiddagen, hvor den står på forskellige slags aktiviteter hele dagen.

 

Første aktivitet på dagsordenen er en fysisk aktivitet, som kunne være én af følgende muligheder:

  1. Gokart: Har I lidt benzin i blodet, eller kunne I blot tænke jer at prøve kræfter med lidt motorsport, så er en omgang gokart en fantastisk aktivitet. Der er fart over feltet og alle kan være med.
  2. Paintball: I stedet for motorsport kan I få jeres indre James Bond frem til en omgang hæsblæsende paintball. Her har du mulighed for at tvære dine kammerater ud i en sand drengerøvsduel.

 

I anden aktivitet gælder det om en lidt mere afslappet stemning:

Tag en tur på netcafé, som i gode gamle dage. Konkurrere med kammeraterne i spil som Counter-strike, League of Legends eller noget helt tredje. Nogle vil mene at man ligeså godt kan sidde derhjemme, men der er noget hyggeligt og sjovt ved at tage på netcafé. Her har man som regel også det nyeste udstyr mv.

 

En tredje og sidste aktivitet kunne være en øl eller vinsmagning for at komme i stemning til aftenen, som skal stå på lækker mad og drikke. Øl eller vinsmagning er en oplagt aktivitet fordi at det er en afslappende oplevelse, hvor man har mulighed for at snakke sammen under fire øjne efter at have kæmpet i diverse computerspil på netcaféen. En perfekt afslutning før en dejlig og uforglemmelig aftensmads oplevelse.

Fjerde og sidste aktivitet: Aftensmad og afslutning

Om aftenen samles I hjemme hos én af jer, I er klar til at slappe af efter en dag på farten, men I vil stadig gerne have en top lækker madoplevelse. Her kan chefmade hjælpe jer. Chefmade er en platform for private dining. Det er en platform, hvor du kan booke kvalitetssikrede restauranter fordelt over hele landet, som sender deres dygtige kokke hjem til jer i privaten. I vil kunne nyde samværet og læne jer tilbage og slappe af, alt mens kokken fremtryller en fantastisk middag til jer. Restauranterne de samarbejder med spænder mellem alt fra Michelin restaurant Kokkeriet i København til restaurant Textur i Aalborg. Der er noget for enhver smag og hele oplevelsen kan skræddersyes til jeres behov. Lej en kok hos chefmade i dag og lad dine smagsløg få en oplevelse for livet.

 

Udover madoplevelsen kan de også sørge for skræddersyet vinmenuer, øl til før under og efter middagen og cocktails til at sætte prikken over i’et.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.