En aften alene uden kone og børn?

Posted on 2 min read 1404 views

Så skete det. Du skal være alene hjemme. Hele aftenen. Du kan næsten ikke huske, hvornår du sidst havde sofaen for dig selv, fjernbetjeningen for dig selv og roen til at kunne være dig selv. Det er ikke fordi du ikke elsker din familie, men med en hektisk hverdag som familiefar, så kan du forsvinde i praktiske løsninger og bleer. Så du glæder dig virkelig til en aften i mandehørmens tegn. Det eneste problem er – hvad skal du bruge alt den alene tid på? Se med herunder og få inspiration til en god mandeaften.

Lav lækkert mad

Kvinder er kendt for deres lette salater og sunde løsninger på hverdagens måltider og madpakker. Indimellem savner du bare et rødt stykke kød, lækker vin og en masse sovs. I aften har du chancen for det. Er det din kone, som plejer at stå for madlavningen? Så brug ekstra tid for at forkæle dig selv med en lækker steak, og nårh ja -så kan du jo prale når hun kommer hjem igen. Men pas på, måske du får madlavningstjansen oftere end du vil.

En mandeaften som da du var ung

Endelig er der ro herhjemme til, at du kan være dig selv. Det vækker måske den unge fyr i dig? I hverdagen med børnene rundt, kan sex blive en mangelvare. Ikke fordi I ikke har lyst til hinanden, der er bare ikke tid. Det er derfor en god mulighed for at forkæle dig selv med et nyt sexlegetøj, som kan få dig i den syvende himmel. Det er blot værd at huske på, at din historik, efter aftenens sjov, er at spore. Din IP-adresse afslører nemlig de sider du lige har besøgt på din enhed. Du kan se din IP adresse her.

Invitér nogle af gutterne på en øl

Hvis du ikke har lyst til en alene aften, men ser aftenen som en mulighed for at mødes med gutterne, så frygt ej. Det er en fantastisk ide. Din hverdag er fyldt med parmiddage, børnefødselsdage og bryllupper, men hvor længe siden er det ikke, siden din aften emmede af mandehørm i sin reneste forstand? Inviter gutterne over til en masse øl. Maden kan I lave sammen mens I tosser rundt og smadrer hinanden i en omgang FIFA. Når maden er spist, kunne I med fordel nyde et glas whisky, spille poker eller hvad dine venner og dig plejede at lave før i tiden. Med en aften som denne, får du fornyet energi, føler dig ung igen og bliver mindet på den mand du i sandhed er. Det kan vi alle have brug for i hverdagens tommerum.

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.