En god restaurantoplevelse i København

Alt er bedre med øl, særligt når øl serveres med et smagfuldt og velanrettet måltid. Nogle af de bedste øl i landet bliver brygget midt i København, mere præcist, på Nørrebro. Her ligger Nørrebro Bryghus, et prisvindende dansk bryggeri, hvor smagen af øl ikke kun kommer på flere flasker, men for enhver smag.

Hvis du leder efter en god frokostrestaurant eller bare en god restaurant på Nørrebro at invitere vennegruppen til, er Nørrebro Bryghus egen restaurant en oplagt mulighed. Køkkenet serverer dansk gastronomi og udvikler løbende sit menukort. Menuen tilpasses efter smagen af øl og det nordiske køkken, og du får derfor en smagsoplevelse, du ikke finder andre steder i byen.

Frokost- og aftenrestaurant på Nørrebro

Der er mange restauranter i København og at vælge imellem dem, kan være svært. Den samme udfordring er det at finde en god restaurant på Nørrebro. Det er selvfølgelig en smagssag hvilken restaurant, der er ens foretrukne. Om du er på udkig efter et hurtigt måltid eller en gastronomisk oplevelse, eller om du mangler et sted at samle gutterne eller afholde et forretningsmøde, har det alt sammen indflydelse på, hvor du skal vælge at spise. Men vil du gerne have mere for pengene, mere smag og en kold, lækker og lokalt brygget øl, er Nørrebro Bryghus stedet for dig. Og bliver middagen ekstra sjov, kan I altid fortsætte aftenen i Nørrebro Bryghus bar’ “Braw”, hvor beertenders altid serverer de nyeste øl.

Nørrebro Bryghus’ lokaler er urbane, åbne og med masser af plads til intimitet og hygge. Restauranten er åben fra frokostservering til sen aftensmad. Og stedet fungerer upåklageligt som både en frokostrestaurant og til middage, hvilket adskiller Nørrebro Bryghus fra andre gode restauranter i København. Med en kold bajer i hånden, nordisk gastronomi på bordet og Københavns pulserende liv på gaden, kan du ikke opleve Nørrebro meget bedre.

Et udpluk af (øl) menuen

En god restaurantoplevelse i København

Nørrebro Bryghus er en restaurant til dem der kan lide øl, det nordiske køkken og gerne vil opleve en helhedsoplevelse imellem øllets humle og det nordiske køkkens krydderier. Det er et sted hvor gode venner mødes og deler lækker mad, øl og gode oplevelser. Det er også et urbant miljø, som skaber rammen til nye relationer i vigtige forretningsmøder eller til intime dates. Nørrebro Bryghus er simpelthen et sted der skal opleves i København. Særligt hvis du gerne vil finde en god restaurant i København, hvor du kan mødes med gode venner eller mangler en god frokost restaurant du kan imponere dine samarbejdspartnere med.

 

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?