Er der støj på linjen? Få bedre internet med disse tips

Posted on 2 min read 1583 views

Det er svært at klare sig uden et internet, der virker. Både i vores privatliv og vores arbejdsliv bruger vi generelt nettet rigtig meget. Hvis forbindelsen ikke virker, er det til stor irritation, og i forbindelse med arbejdet kan det være et direkte problem. Læs med her og få gode tips til et bedre internet!

Internettet er kilde til stort set alt, lige fra viden til produkter og underholdning. Der er ikke mange, der lever offline, hverken på arbejdet eller privat. Tværtimod bruger de fleste af os internettet til en række forskellige formål dagen igennem. Og derfor skal det også bare virke.

Fibernet i virksomheder

Måske har du tænkt tanken, kan jeg få fiber i min virksomhed? Det er faktisk et rigtig godt og nyttigt spørgsmål, og du kan få svar på det på Globalconnects hjemmeside. De udbyder nemlig fiberløsninger til erhverv. Her indtaster du bare firmanavn og CVR-nummer, og så får du svar på, om du kan få dækning med fiber.

Fiber kan være en opgradering af internettet i mange virksomheder. Det kan nemlig hjælpe til at undgå “kø” på internettet. Det kan nemlig hurtigt blive som en trafikeret vej, hvis andre virksomheder og privatpersoner benytter den samme linje som dig til at gå online.

Med fibernet får du nettet for dig selv, og det betyder, at samtlige medarbejdere kan koble sig på uden problemer. Download, upload, printer-aktivitet med mere kommer til at glide ubesværet, og det kan gøre arbejdsgangene en hel del nemmere.

Et godt internet i virksomheden bidrager til produktiviteten og ultimativ vækst i forretningen. Virker internettet ikke, som det skal, vil det derimod nedsætte effektiviteten. Det kan være skadeligt for ikke bare økonomien i forretningen, men også for arbejdsmiljø- og moral. Der er nemlig næppe noget mere frustrerende end langsomt internet.

Prøv disse tricks til bedre internet:

  • Tænker du på, hvor din router er placeret, hvis du har sådan én?
  • Din router skal være placeret så frit som muligt, så forbindelsen frit kan gå fra A til B.
  • Hvis du kan se routeren fra din enhed, er det en fordel.
  • Sæt den op, så den er hævet over bordben, stoleben og andre møbler.
  • Det er et totalt no go at have routeren placeret i et lukket teknikrum eller skab.
  • Har du prøvet at skifte mellem forbindelserne 5 GHz og 2.4 GHz? Det kan nogle gange gøre en forskel, fordi det ene netværk kan have mere “trafik” fra andre brugere end det andet.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.