Er det en naturlov, at vin bare smager bedre på restaurant? Her er hemmeligheden:

Posted on 2 min read 4300 views

Det handler om parring (af vin og mad, forstås).

God mad og god vin hører unægteligt sammen. Ved at parre vin og mad, får man det hele til at smage bedre.

Man kan selvfølgelig læse lidt på vinen og nogle gange kommer de selv med anbefalinger, men det hjælper ikke altid en helt i mål. Det handler også om, hvordan du tilbereder retten, og hvilket tilbehør der skal til. Derfor er anbefalingen på vinen ofte ikke nok.

Det har Winefamly heldigvis løsningen på.

Med hjælp fra bl.a. kokken Thomas Herman, har Winefamly udviklet en algoritme der finder den perfekte vin til maden.

winefamely

Du skal blot svare på 4 simple spørgsmål, så finder Winefamly selv de bedste bud på vin der passer til lige netop dit måltid.

Det tager kun 30 sekunder at svare på spørgsmålene som f.eks. spørger ind til:

  1. Hvilken slags mad skal du lave?
  •  Kød
  • Fisk og Skaldyr
  • Vegetar
  • Dessert
  1. Hvilken slags kød? Fjerkræ
  • Lyst kød
  • Fjerkræ
  • Mørkt kød
  1. Hvordan skal retten tilberedes?
  • Grillet
  • Dampet
  • Braisseret
  • Pandestegt
  • I Ovn
  • Kogt
  • Ikke sikker
  1. Hvad indgår ellers i retten?
  • Olie og smør
  • Fløde,
  • æg og ost
  • Rodfrugter,
  • Svampe
  • Salat
  • Grønsager
  • Frugt

Til sidst vælger du blot hvad du vil give for vinen, og så beregner det nye værktøj hvilken vin der passer perfekt til dit måltid. Hver vin er scoret på alle relevante smagsparametre, og dermed kan vinen og måltidet matches meget præcist.

Alle de vine du bliver præsenteret for, er i øvrigt importeret direkte fra vinbonden selv, hvilket gør Winefamly i stand til at tilbyde dig Europas (garanteret) laveste priser.

Du kan i øvrigt oprette et gratis medlemskab hos Winefamly her (det kostede penge i gamle dage – det gør det ikke længere)!

Find den rigtige flaske vin og nyd dit måltid.

Bon appétit.

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.