Ethvert parforhold støder på seksuelle udfordringer

Posted on 2 min read 810 views

Der findes ikke par eller kommer til at findes et par, der ikke på noget tidspunkt i deres lange parforhold undgår problemer på det seksuelle plan.

Lysten til sex er bare konstant, og den kan ikke bare slukkes og tændes for, som vi lyster. Der kan vores problemer i forholdet, der gør, at sexlysten er minimeret.

Der kan være store omvæltende begivenheder, som sker for jer, hvorfor sexen kommer i baggrunden. Det behøver som sådan ikke være et problem, men er det vedvarende, bliver det ofte et problem.

Kom problemet til bunds – med hinanden

Hvor roden til jeres vanskeligheder er henne, er der ikke bare et svar på, der kan appliceres på alle par på en gang. Sexlysten er vanskelige at tilfredsstille.

Noget, der dog aldrig kan skade for jeres forhold, er, at I snakker om de problemer, I oplever i forholdet.

Den manglende sexlyst har ofte en forklaring, som I kan finde frem til sammen. Omvendt kan det også være den meget hyppige sexlyst, der kan være problemet. Det er noget, I må finde frem til sammen.

Ofte er den manglende sexlyst, der problematiseres. Hvis det også er det i jeres tilfælde, så kan I hente nogle tips og tricks til jeres sexliv på linket.

Det kunne være, I finder det råd, der kan hjælper jer ud af jeres problemer.

En ny situation kan dræne sexlysten

Måske har jeres sex ændret sig på en måde, der gør det mindre lidenskabeligt, rart og en dejlig oplevelse for den ene part.

Det kunne være efter graviditet. Det kunne være en oplevelse, I har haft sammen, der har ændret jeres forhold.

Det er nogle problemstillinger, I sammen skal finde ud af.

Problemet kan også ligge i mindre problematikker. Det kan f.eks. være, at I har skiftet p-pillen ud med kondom, og kondomet ikke føles lige rart for begge parter, men er det bedste alternativ.

Da kan det være, I skal finde nogle bedre kondomer. Det kan være, I skal udforske kondomverden lidt, for det findes ufatteligt mange, og de bliver bedre og bedre.

Kondomer kan købes på kondomland.dk, hvis I skal have udforsket det område.

Prøv noget nyt, sjovt og frækt

Et sidste råd herfra går på at få sexlysten tilbage i en forhold, hvor samlejet er begyndt at blive en smule entydigt, og derfor ikke så spændende mere.

Her det kunne det være en god idé, om i forsøgte nogle andre stillinger, noget andet sex og måske noget sexlegetøj.

Sexlysten er svær at holde vedlige gennem mange år, hvis den ikke forandrer sig bare den smule. Derfor må I være dem, der forandrer og udfordrer den lidt – hvem skulle ellers?

Køb sexlegetøj til dig og din partner her.

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.