Evapolar – Den perfekte mini aircondition til hjemmet

Er du på udkig efter en mini aircondition til dit hjem? Så er Evapolar et rigtig godt bud på den perfekte løsning. Vi har testet dem for at kunne lave denne anmeldelse så du kan læse de mange fordele ved Evapolar mini aircondition. Der findes 3 modeller som vi vil gennemgå i denne anmeldelse.

Fordele ved Evapolar mini aircondition

Evapolar bruger en køleteknik der hedder fordampningskøling. Det betyder, at man hælder vand på den som så bruges til at omdanne den varme luft i et rum til en køligere luft og dermed sænker den samlede temperatur i rummet. Evapolar er god til varmen her i nordeuropa, da den ca kan sænke temperaturen op til 12 grader. Det betyder, at hvis du befinder dig i din stue eller soveværelse og temperaturen er 30 grader så kan du køle det ned til omkring 20 grader afhængig af luftfugtighed. Ideel til de varme danske sommerdage.

Udover at sænke temperaturen i rummet så bidrager Evapolar også med en række andre gode funktioner. Den befugter luften og tilfører fugt til tør luft som modvirker tør hud og tørre øjne. Derudover renser den luften for støvpartikler som kan være med til at mindske risikoen for forkølelsesvira. Evapolar er dermed ikke kun til de varme sommerdage, men kan bruges hele året rundt til at sikre et godt indeklime i hjemmet eller på kontoret.

evaCHILL mini aircondition

evachill mini aircon
Pris: 795 kr / KØB HER

Denne model fra Evapolar har et flot og organisk design. Det er den mindste og billigste udgave og velegnet til rum på omkring 3 m². Den er dermed ideel til soveværelset, bilen, campingteltet eller til at have stående ved siden af dig på kontoret. evaCHILL er bærbar og kan let tilsluttes både computer eller powerbank gennem USB. Den er støjsvag og har et lille strømforbrug. Vejer kun 0,75 kg. uden vand og har en vandbeholder til 800 ml vand som holder til ca 4-6 timer. Filteret har en levetid på 3-6 måneder og skal dermed skiftes et par gange om året alt afhængig af brug.

evaLIGHT aircondition

Evalight aircondition
Pris: 1395 kr / KØB HER

evaLight minder på de fleste punkter meget om evaCHILL ovenfor. Denne mini aircondition fra Evapolar adskiller sig fra ovenstående ved at være en lille smule mere kraftfuld og dermed køle lidt mere. Derudover har den et anderledes design og et display hvor man kan indstille den. Den kan indstilles til at lyse ens yndlingsfarve, ligesom at det kan slåes helt fra hvis den nu skal bruges i soveværelset. Den vejer 1,3 kg og har en vandbeholder til 750 ml vand som holder til 3-6 timer. evaLIGHT har samme støørrelse som evaCHILL ovenfor og er dermed det man vil kategorisere som en bærbar mini aircondition. Kan ligeledes tilsluttes både PC, strømudtag og powerbank. Fås i både hvid og sort.

evaSMART

Evasmart aircondition
Pris: 2195 kr / KØB HER

evaSMART er topmodellen fra Evapolar og er den mini aircondition man skal vælge hvis man gerne vil have nedkølet et større rum som sin stue eller hvis man har et større soveværelse. Den er det ultimative bud på en god mobil mini aircondition. Den er SMART home kompatibel og kan dermed bruges sammen med Google Home, Apple Home og Amazon Alexa. Den er en smule mere kraftfuld end de to ovenfor og en lille tand større. Den har et flot og elegant design, samt et smart, futuristisk men brugervenligt interface til at styre den. Kan selvfølgelig også styres fra APP via WI-FI, hvor man ligeledes kan indstille sin yndlingsfarve og andre smarte funktioner. evaSMART er en blærerøvs gadget som imponerer og er perfekt til manden der godt kan lide teknologi. evaSMART vejer 1.82 kg og har en vandbeholder på hele 1300 ml som holder 6-8 timer.

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?