Få det til at glide

Posted on 3 min read 927 views

Få det til at glide

 

Nogle gange har man brug for lidt ekstra hjælp mellem lagnerne, og da kan en god glidecreme være den bedste løsning. Her kan du læse lidt mere om, hvordan glidecreme kan give større nydelse og være lige præcis det du har manglet. Bliv klogere på glidecreme her.  

Hvad er glidecreme?

Glidecreme er en creme der reducerer friktion under sex, og gør det til en meget skønnere og mere nydelsesfuld oplevelse. Mange der prøver det for første gang, forstår ikke, hvordan de nogensinde har klart sig uden. Glidecreme er helt nødvendigt, hvis du for eksempel vil begive dig ud i analsex eller lignende. Det er simpelthen for at reducere friktion og gøre det til en meget skønnere helhedsoplevelse.

Der er også mange der bruger glidecreme til når de onanerer, og det er den også helt perfekt til. Specielt for mænd der er omskårede, kan glidecreme bidrage til at gøre det til en helt anden oplevelse. Glidecreme har altså mange brugsområder, og der findes også ekstremt mange forskellige typer at vælge mellem. Det er heller ikke sådan at der findes en glidecreme der passer for alle, og derfor skal man være lidt kritisk når man skal vælge glidecreme.

Køb glidecreme her og find den bedste glidecreme til dit behov.

Billig eller dyr glidecreme?

Der findes glidecreme i alle prisklasser, og man skal bestemt ikke undervurdere at prisen kan have noget at sige for kvaliteten på glidecremen. Man vil helst have en god glidecreme, der ikke er alt for snasket eller klistret – og en der måske også både smager og dufter godt. Der er et hav af muligheder for dig der gerne vil prøve glidecreme, og tit så kan man købe lidt forskelligt, så man nemt kan finde ud af, hvad man bedst kan lide.

Billig glidecreme har ofte ingredienser af lidt lavere kvalitet, end dyr glidecreme har. Dette er helt klart værd at overveje, inden du køber. Måske kan det betale sig at investere det lille ekstra i en god kvalitetsglidecreme?

Det er også vigtigt at tage højde for eventuel allergi, når man skal vælge den bedste glidecreme. Der er mange der har sensitiv hud og derfor skal bruge en vandbaseret glidecreme, men hvad er egentlig det, og hvad er forskellen på almindelig glidecreme?

Vandbaseret glidecreme – hvad skal jeg vælge?

En vandbaseret glidecreme opløses nemt i vand og absorberes let af din hud. Hvis du bruger kondomer, er det en fordel at bruge en vandbaseret glidecreme, for det bedste resultat og den bedste nydelsesoplevelse. Andre typer af glidecreme kan rent faktisk få kondomet til at sprenge, og derfor er det helt essentielt at man bruger en vandbaseret glidecreme, hvis man også bruger kondomer. Da kondomer tit kan føre til tørhed i underlivet, på grund af gummien, anbefales der altid at bruge glidecreme med kondomer – da er det vigtigt at vide, at man skal vælge en der er vandbaseret.

De fleste glidecremer der ikke er vandbaserede, er silikonebaserede. Derfor skal man ikke bruge disse, hvis man er allergisk mod silikone. Der findes også helt særlige glidecremer, der er tilpasset sensitiv hud.

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.