Få en fed sommer sammen med kammeraterne

Synes du også, det kan være svært at få tid til at se dine kammerater i hverdagen? Så er det heldigt, at sommeren er lige om hjørnet! Her kan det nemlig være, at man får mulighed for at tilbringe noget mere tid sammen, og det er netop det, som ferie handler om. Det kan være, at du allerede nu skal begynde at spekulere i, hvad I skal lave, så I kan få den bedste sommer. Læs med i denne artikel – måske du finder noget inspiration!

Inviter gutterne til padel tennis

Hvis du og dine kammerater og godt kan lide at være aktive og holde sig i form, så kan det være, at I skal prøve padel tennis. Det er en anderledes og sjovere form for tennis, hvor man spiller med noget andet udstyr. Det er ikke så udbredt i Danmark endnu, men folk skal nok begynde at få øjnene op for det inden længe. I skal blot have padel tennis udstyr, finde en bane I kan leje og have det rette tøj på.

Øl-bowling i parken

Når det er sommer, så er det klart, at der også skal nogle øl ned i maven. En kold øl smager bare bedre, når græsset er grønt og solen skinner på en. Man kan næsten høre lyden af en øldåse, der bliver åbnet, bare man begynder at tænke på det. Det kan være, at I skal drikke en masser øl med en spil øl-bowling i en park eller i en baghave hos en? Det er altid en sjov måde at bruge tiden på og samtidig få drukket en masse øl, når det er sommer.

Tag på stranden

En rigtig sommerklassiker er også, at man tager på stranden sammen med sine venner. Det kan være, at I skal pakke tasken og tilbringe en dag der? I kan tage en badebold med, så I får det endnu sjovere. Husk også at have kolde øl, vand, mad og solcreme med i tasken!

Tag på vandretur i naturen

Hvis I er friske på det, så kan I tage en vandretur rundt i Danmark. Der er mange steder rundt omkring, hvor man kan overnatte i shelters og bruge hele dagen på at gå i smukke naturomgivelser. Om aftenen kan man knappe en øl op og lave mad over bålet eller på en trangia, mens man ser solen gå ned. Det er en fordel at medbringe myggenet og myggespray!

 

 

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?