Få en ny hobby: Gå på jagt

Posted on 2 min read 1484 views

Nogle gange sker det, at man simpelthen har udlevet en hobby og ikke længere gider dyrke den. Så kan man se sig om efter en ny, og her er der masser at vælge i mellem. Det kunne være rollespil, asiatisk madlavning, trædrejning eller måske at gå på jagt. Læs med her, hvis du synes, det sidste lyder spændende. Vi giver dig tre gode grunde til at gå på jagt.

Vores biologiske ophav og tilhørende instinkter definerer i meget stor udstrækning, hvordan vi opfører os, og hvad vi gør, og det er et indbygget instinkt hos mænd at gå på jagt for at skaffe mad på bordet. Selv i vores højteknologisk og moderne hverdag er vi styret af disse fundamentale behov og det er altså ikke nogen, vi selv er herre over.

Vild med udstyr?

Man kan få den tanke, at en af grundene til at gå på jagt handler om udstyr. Mange mænd elsker udstyr, hvad enten det gælder køkkenmaskiner, haveudstyr eller sportsudstyr og nogle brødre fører ligefrem et våbenkapløb, hvor det gælder om at have mere og endnu bedre udstyr end den anden. Er man glad for udstyr, er der noget at glæde sig til, hvis man overvejer at begynde at gå på jagt, for her skal man både tænke i jagttøj, kikkert, siddeunderlag, kniv, fælder og naturligvis våben samt en lang række andre ting, man kan få brug for ude i skoven eller på markerne.

Meningsfuldt samvær med vennerne

At gå på jagt kan også være en rigtig god måde at være sammen med sine venner på. Det kan også være sjovt at drikke sige fulde sammen og fortælle røverhistorier, men her er der tale om en mere ægte måde at være sammen på, hvor man kan føre fornuftige samtaler og være sammen om at lave noget konkret, endda noget, som mænd har gjort gennem tusindvis af år.

I pagt med naturen

En anden grund til at så mange holder af at gå på jagt, er at her føler man sig i et med naturen. Naturen er for mange blevet fremmed, men dybt i os ligger en samhørighed med elementerne, og vi oplever ro og balance, når vi kommer ud i naturen. Dyrene, træerne og den høje himmel danner baggrund for en stor sanselig oplevelse for både krop og sjæl. Netop derfor anbefales det også at tage ud i naturen, hvis man er stresset og har brug for ro. Her er der ingen forstyrrende input og støj men bare stilhed og natur.

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.