Få hjælp til at styrke jeres parforhold

Posted on 2 min read 465 views

Dette indhold er sponsoreret. 

Er kommunikationen i jeres parforhold dårligt, og har i ofte konflikter og skænderier? Er lysten til samtale, samvær og sex forsvundet? Det kan være svært for mange par at bevare et trygt og udviklende forhold, som begge parter har det godt i. Mange vælger derfor den nemme løsning ved at give op på forholdet –  dog kan det godt betale sig at arbejde for nærhed, tryghed og trivsel i et parforhold. Vores livskvalitet bliver nemlig forbedret, hvis vi har det godt sammen i et parforhold. Professionel hjælp kan være den rette løsning til jer, der har udfordringer i relationen. En parterapeut eller sexolog kan hjælpe jer med at finde årsagen til udfordringerne, og derefter hjælpe jer med at få mere fokus på de positive kvaliteter i jeres relation. 

 

Find årsagen til udfordringerne i jeres parforhold 


En parterapeut eller en sexolog vil gennem terapi undersøge, hvad der ligger til grund for den manglende nærhed og intimitet i jeres forhold. Intimitet og nærhed er nødvendigt i et velfungerende forhold, og mangel på det kan være et problem for relationen. Det er individuelt fra par til par, hvad der netop er årsagen til problemet i jeres relation. Et godt parforhold kræver, at begge parter tager ansvar for relationen. Derfor kræver det også, at begge parter er motiverede for at få professionel hjælp til at forbedre parforholdet. På Health24.dk kan i finde og booke en parterapeut eller sexolog tæt på jer, der kan hjælpe jer med netop de udfordringer i kæmper med. Terapi kan hjælpe jer med at få trivslen i parforholdet og det følelsesmæssige bånd mellem jer tilbage.

 

Derfor er trivsel i et parforhold vigtigt 

Trivsel i et parforhold har afgørende betydning for vores psykiske og fysiske helbred. Et trygt og sundt parforhold har stor betydning for vores livskvalitet og tilværelse. Især hvis i har børn, er trivslen i forholdet meget vigtig – børn mistrives nemlig, hvis deres forældre har mange konflikter. Konflikter er svære at trives i, både for børn og voksne. Har i konflikter i parforholdet, så kan i med fordel henvende jer til en parterapeut eller sexolog. Hvad enten i har kommunikationsproblemer eller problemer med sexlivet, så er proffesionel hjælp den rette løsning for at få jeres parforhold på rette spor igen, så I igen kan trives i jeres parforhold. 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.