Få mere ud af din træning med recovery boots

Posted on 2 min read 569 views

Vi ved alle at når man lige har givet den en ekstra skalle til træningen, så kan det højest sandsynligt også mærkes dagen efter. Hver gang vi ramler ind i den hårde ”dagen derpå”, så ville vi ønske at vores krop hurtigere kunne restituere.

Restituer på den gode måde efter træning

Men det kan den faktisk godt, for med Yourboots hjælper du kroppen til at komme i balance efter træningen igen. Mange atleter bruger det mens nogle fitnesscentre tilbyder en tur i Yourboots, netop fordi det er så godt for din krop med sådan en tur efter en hård omgang træning.

Hvis du selv træner en del, kan det være en fordel at anskaffe dig Yourboots i stedet for at skulle betale dig fra en behandling efter hver træning. Det kan der være flere fordele ved at vælge at gøre.

De mange fordele ved at investere i Yourboots

Med Yourboots får du muligheden for både massage og lymfedrænnage, som kan hjælpe til et bedre blodomløb. Du mindsker altså risikoen væsentligt for blodpropper og har du hævede lymfer, af den ene eller den anden årsag, så kan en lymfedrænnage afhjælpe dig her og sørge for at fjerne væske i kroppen.

Ved brugen af Yourboots sikrer du at din krop hele tiden er i den bedste udgave. Du behøver ikke at have nogle skavanker for at nyde godt af denne behandlingsform.

Yourboots fås i flere udgaver. Der er forskellige prismodeller på maskinerne, hvor den billigste kan det den skal – altså give massage og lymfedrænnage og den dyreste kan ligeså men så er der bare mulighed for at vælge forskellige programmer oveni.

Selve bæltet, bukserne eller lignende som der skal kompressers gennem, kan også fås i forskellige udgaver. Der er størrelsesforskel og så er der forskel i forhold til hvor mange kamre du tænker du har brug for selv.

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.