Få opgraderet mandehulen!

Posted on 3 min read 1184 views

Der er intet mere sørgeligt end et 10 år gammelt fjernsyn eller en PlayStation 2. Okay måske kunne det være lidt hyggeligt at spille en lille smule PS2, men i ved hvad jeg mener. Udstyret er bare en af de ting vi mænd skal have styr på!

 

Så skal der spilles

Det siger sig selv at man selvfølgelig skal have en PlayStation og kontrollere nok så alle kan spille med, når i skal flekse jeres Fifa skills. Men du har jo nok både spil, controller og PlayStation der hjemme allerede. Så hvis du gerne vil oppe dit game, er det fedeste step up, klart at du investere i et VR (virtuel reality) headset. De 2 største producenter indenfor VR verdenen er HTC og PlayStation. Hvis du allerede har en PlayStation er det selvfølgelig oplagt at du investere i PlayStation system. Fordelen ved deres system er klart at de har flest spil. Dog er de ikke lige så gode i forhold til grafik, og i forhold hvor meget du kan bevæge dig i forhold til sensorer, og det er jo ærgerligt når det er det der er pointen. Her er HTC klart overlegen. Med et HTC Vive setup, blive du slugt mere ind i spil verdenen, da du bevæger dig meget mere og det bare fungere mere smooth. Dog er HTC Vive dyre. Både i forhold til deres headset setup, som koster omkring 5 tusinde kroner, men specielt også hvis du ikke i forvejen ejer en computer der kan trække deres vilde spil og system. Men det er godt nok sjovt!

Hjemmebiograf

Selv om der er rigtig mange tilbud på fladskærms tv, og priserne er i konstant fald og kvaliteten bliver bedre og bedre, så kan du altså ikke sammenligne dem med en projektør. Specielt fordi samtidig med at priserne er faldet og kvaliteten har været opadgående for fladskærme, har projektørende også været faldende i pris og opadgående i kvalitet. Du kan i dag få en projektør der kan vise 4k film til under 10 tusinde kroner, og hvis du vil have et 50 tommers tv i en ordentlig kvalitet koster det i hver fald også 10 tusinde. Og ofte også mere, hvis du skal have samme kvalitet som med en projektør. Og en lille detalje er at projektøren kan oplyse hele din væk! Og ikke kun 50 tommer. De fleste film du streamer på Netflix tilbyder ikke engang at man kan streame 4k. Det siger det hele.

 

Højtalere

Uden overhoved at have tjekket statistikken, er jeg sikker på min påstand,  at flere mænd køber store højtaler anlæg ind kvinder gør. Og det er jo egentlig lidt sjovt, da det nok er primært kvinder der kan lide at danse til musikken. Måske er det derfor vi mænd elsker at købe musikanlæg og højtalere der bare sparker røv? Uanset hvad den underlæggende grund måske kan være, er der en ting der er sikkert. Det er hundrede gange federe at høre sin yndlingssang på det store B&O anlæg, ind i mors gamle Peugeot fra 2005, hvor lyden skratter. Og der er heller ingen tvivl om at et rigtigt mandeværelse eller en rigtig ’’mancave’’ skal have et ordentligt sæt højtalere. Og selvom B&O er dyrt, kan du jo altid gå på pantsat.dk og pantsætte det! For det er da et ’’Must have’’ at have ordentlige højtalere.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.