Fede features til dit hjem

Posted on 3 min read 507 views

Annonce for strum.dk

 

Trænger dit hjem til en makeover? Synes du, at alle i din vennekreds har samme indretning som dig? Med de rette features og tricks kan dit hjem komme til at få et personligt og lækkert udtryk, så du kan imponere dine gæster, næste gang du inviterer over.

 

Uanset om det er stuen, soveværelset eller badeværelset, der trænger til et ansigtsløft derhjemme, kan du følge de gode tips i denne guide, så du opnår et flot hjem med dit helt eget personlige præg.

 

Eksperimenter med rummet og møblerne

Vi har alle en klar idé om, hvilke møbler, der skal være i vores hjem, og hvor de skal placeres. Du kan starte med at udfordre din opfattelse af fastlåste møbler, for det er en nem måde at give et rum et frisk pust.

 

Mange har tendens til at sætte sofaen op ad væggen i stuen, men det kan faktisk skabe et meget fedt rum, hvis du placerer sofaen midt i stuen i stedet for. På denne måde kan du også udnytte resten af pladsen til for eksempel et læsehjørne eller et legehjørne til børnene. Det afhænger selvfølgelig af din boligs størrelse.

 

Gå ud og find sjove, unikke møbler, som får dit hjem til at skille sig ud fra mængden. Du kan eventuelt overveje et lækkert sofabord med sildeben, møbler i alternative farver og flotte planter i sjove skjulere. At slippe kreativiteten løs er nøglen til at give dit hjem det opløft, det har brug for.

 

Indarbejd din personlighed i indretningen

Du behøver dog ikke have 100 grønne planter og et vitrineskab fyldt op med royalt porcelæn for at kunne opnå et fedt og moderne udtryk i din bolig.

 

Faktisk kan det være selv de mindste detaljer og ting, der gør forskellen i at give dit hjem et touch af dig. Det kan for eksempel være:

 

Malerier og billeder

Arvestykker

Vægge med farver

 

Har du et maleri, som har fulgt dig gennem mange år? Få det smidt op på væggen. Nostalgi skaber blandt andet hygge og tryghed i et hjem. Det samme gør sig gældende for den gamle lænestol, du måske har arvet fra din bedstefar: brug det i indretningen af dit hjem. Når du indarbejder personlige genstande i din boligindretning kommer det personlige udtryk helt naturligt frem, og dit hjem bliver unikt.

 

Det kan også være en fed detalje at have en eller flere vægge malet i sjove farver for virkelig at skabe kontraster. Når man tænker på, at op til 85 % af danskerne har hvide vægge derhjemme, så vil en farvet væg helt sikkert få dit hjem til at skille sig ud, og dine gæster vil bemærke detaljen med det samme.

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.