Fem gadgetideer til manden der elsker gadgets

Posted on 3 min read 840 views

Beskyt din telefon på en elegant måde

Smartphonen er nok uden sidestykke når det kommer til gadgets der har haft indvirkning på hvordan vi lever vores liv – hvis den da overhovedet længere kan betegnes som en gadget. På lidt over et årti er smartphones gået fra gadget-status til at være et værktøj vi konstant benytter i vores interaktion med omverdenen.

 

Et sådant værktøj kræver dog beskyttelse mod hverdagens brug, og et godt cover er efterhånden ligeså almindeligt som smartphonen selv. Mange covers kan forskellige ting, men ofte er less virkelig more. Når telefonen alligevel kan så meget, kan et simpelt, elegant cover ofte være at foretrække. X-LEVEL’s Vintage Leather cover er med sit elegante læderbetræk et godt eksempel på dette, og sørger for god og elegant beskyttelse af din telefon.

 

Lækker mobilholder til bilen

Et sted smartphonen bruges mere og mere, er som del af vores biler. Bluetooth-parring med bilens musikanlæg og smartphones er efterhånden standard i mange biler, og smartphonen har for mange erstattet GPS’en som den foretrukne måde at navigere på. Det er dog ikke alle biler der har et fast sted til smartphones.

 

Derfor kan det være en god ide at erhverve sig en god telefonholder til bilen – særligt hvis man ofte navigerer ud fra telefonen. Baseus Universal Magnetisk Mobilholder er et godt bud på en sådan. Dens elegante look passer ind i de fleste biler, og monteringen på bilens luftkanal er simpel. En tynd magnetplade monteres på indersiden af telefonens cover, og så er det bare at sætte den på holderen hver gang du skal ud at køre.

 

God lyd til den lange vinter

Huer og høretelefoner er ikke altid lige gode venner. Over-ear høretelefoner dur sjældent med huer, og selv in-ears kan blive for store til dem. Hvis man kan genkende dette problem, eller blot er interesseret i en lidt sjov gadget, er en hue med indbygget Bluetooth-høretelefoner ikke et dumt bud.

 

Huen med det klassiske strik-look, har Bluetooth-højtalere der let kobles op med smartphone eller tablet. Herefter kan man blot sætte på hvad man skal høre, og så begive sig ud i kulden. Huen kommer ovenikøbet med mikrofon og et kontrolpanel på siden, så man kan styre musik og opkald, uden at skulle af med handsker og have telefonen frem i kulden.

 

Har du en Apple iPhone eller iPad? Så kan du også finde et stort udvalg, af høretelefoner med og uden bluetooth på denne side.

 

Aldrig mere lunken kaffe

Smart-teknologi er efterhånden overalt, hvilket betyder at de fleste dagligdagsting kan gøres til gadgets. Tag for eksempel Embers Temperature-Control smart-kop. Koppen fra Ember er lavet sådan at den kan holde ens drikke varme. Koppen sammenkobles med Embers app, hvor du kan styre varmen af din drik, og dermed undgå lunken kaffe fremover.

 

Koppen har kun en batterilevetid på ca. en time, men der medfølger en underkop der fungerer som opladestation. Med denne stående på dit skrivebord eller arbejdsstation, er koppen altid opladet, og skal du have den med dig tager du den bare ud af underkoppen som normalt. Koppen er desuden fuldstændig vandtæt, og kan sagtens vaskes i hånden.

 

Iklæd dig teknologien

Den sidste af disse gadgetideer, er endnu et eksempel på hvor mange områder smartteknologien har bredt sig til. Levi’s og Google er nemlig gået sammen om at udvikle smarte tekstiler, der gør det muligt at synkronisere sin telefon med sit tøj. Deres Trucker Jacket With Jacquard er blandt de første af disse produkter på markedet.

 

Jakken der bare ligner en Levi’s denim-jakke, har indbygget elektronik i venstre manchet. Denne er trykfølsom, og kan reagere på forskellige berøringer. Med dette kan du styre ting som musik, vejvisning og opkald. Du kan sågar udløse kameraet på din telefon på afstand. Hele elektronikken er samlet i en lille, usb-lignende boks der kan tages ud hvis jakken skal vaskes.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.