Find det rigtige ur til den rigtige anledning

Et armbåndsur kan være med til at give dit outfit et ekstra lille pift og samle hele dit udseende og få det til at se mere fuldendt ud. Men et ur kan have sin egen stil, og det er derfor ikke irrelevant, hvilket ur du vælger at tage på. Hvis det ikke passer sammen med resten af din stil, kan et armbåndsur ende med at gøre mere skade end gavn for dit look. Sørg derfor at tænke over anledningen, når du væger et nyt ur.

Professionelle sammenhænge

Det er rart at kunne gå med ur til dagligt, og hvis du arbejder et sted med en formel og professionel dresscode, er det derfor en god idé at sørge for, at dit armbåndsur passer til denne. Her er det for eksempel en god idé at gå efter klassiske designs i nedtonede farver som sort eller sølv. Det betyder dog ikke, at du slet ikke kan få lov til at udtrykke til egen stil lidt, og der er heldigvis rigtig mange flotte ure at vælge mellem, der falder under den professionelle kategori.

www.ditur.dk kan du få et godt overblik og masser af inspiration til armbåndsure. Ditur har både billige ure og designerure, ure til mænd og ure til kvinder, og der er derfor noget for alle.  Her kan du derfor nemt finde et flot og stilrent ur, der passer til professionelle sammenhænge, og som kommer til at holde sig moderne i mange år.

 

Festen

Når du skal til fest og gerne vil give dit look en ekstra lille detalje, er et flot armbåndsur et rigtig godt valg. Det viser noget om din stil og personlighed udover selvfølgelig at være praktisk og enormt brugbart til at holde øje med tiden.

Til en fest er der gode muligheder for at være lidt mere vovet med stilen. Du kan sagtens gå efter ure med mere farve og et mere spændene design, hvis det er noget, du har lyst til. Kig for eksempel på Jaguar ure, der tilbyder et stort udvalg af flotte ure i forskellige designs og med forskellige farver. Under Jaguar herreur kan du vælge mellem metal og læderremme, sølv og guld eller en kombination af begge, og urskiver i forskellige farver. Et Jaguar ur kan altså passe til stort set hvem som helst lige meget, hvilken stil man har.

 

Ferien

Udseende og funktionalitet er begge gode ting at huske på, når du vil vælge et armbåndsur, der skal med på ferie. Alt efter din type af ferie kan der være mange smarte og praktiske funktioner, der som dit armbåndsur kan have, der kan være af nytte.

På Ditur kan du finde et stort udvalg af ure, der også er praktiske udover at se godt ud. Du kan finde ure, der både viser dato og ugedage, samt ure med indbygget stopursfunktion. Hvis du er til badeferier, kan du også kigge efter vandtætte ure samt dykkerure, der kan holde til at komme mange meter ned.

 

 

Fritiden

I din fritid kan du også sagtens bruge et ur til dit outfit. Her har du i høj grad mulighed for at vise din egen stil og personlighed, og behøver ikke nødvendigvis at tænke i specifikke, stilrene designs, farver, funktioner og lignende. Du kan vælge et ur lige efter din egen stil og personlighed og bruge det til at udtrykke dig selv og give dine fritidslooks et lille løft.

Vælg et ur, der passer til det tøj, du går med i fritiden. Det kan være med til at tilføje prikken over i’et ved dit udseende, og der er ikke nogen, der siger, at man ikke også godt må gøre noget ud af sit udseende, selv når man har fri.

 

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?