Find din indre luksusside frem

Posted on 2 min read 659 views

Luksus er lækkert. Nogen mener at det kun hører fester og store begivenheder til. Det behøver det ikke. Luksus kan også være mindre ting, man kan bruge i hverdagen, for at skabe lidt mere stil. Det kan være få ting eller flere, alt efter smag. Her får du inspiration til stilede luksussager, som kan gøre lidt ekstra for din udstråling.

En flot hat som prikken over i’et

Det er ikke så mange forskellige hatte man ser i det daglige billede. Tit og ofte er det kun kasketter man ser. Men den rette hat, uanset hvilken form den har, kan være en god tilføjelse til stilen. Du kan blandt andet finde et stort udvalg blandt Stetson hatte. Her kan du vælge mellem talrige modeller og farver, så du nemt kan finde en der passer til dit tøj.

Når du kigger blandt udvalget, vil du også se at hattene også kommer i forskellige typer materiale. Derfor kan du med fordel vælge mere end én, så du har lidt forskelligt at vælge mellem.

Svøbt i cashmere

Cardigans er ikke kun for piger. Hvis man ved hvad den skal sættes sammen med, så kan en cardigan også udstråle noget luksuriøst. Især cardigans i cashmere er et populært valg, og det forstår man godt. Med det bløde cashmere materiale, vil du føle dig svøbt som en baby, men uden at ligne en. Der er højt fokus på komfort, men især også stil.

En cardigan kan også bruges i de fleste sammenhæng, hvilket gør det til et oplagt valg til garderoben. Der er ikke kun tale om stunder hvor man skal hygge, det kan også bruges i lettere formelle situationer, hvis bare man har en skjorte til at supplere.

Stilede høretelefoner

Er stilede høretelefoner overhovedet en ting? Det er nok ikke noget man altid tænker over, men høretelefoner kan betyde meget for det samlede udtryk. De store hørebøffer giver god komfort og lyd, men de kan også forstyrre meget i helhedsudtrykket. Her kan mindre høretelefoner være en løsning. Og du behøver ikke længere gå på kompromis med lyd og komfort.

Høretelefoner der er separate og trådløse, er meget diskrete. Og de forstyrrer derfor ikke nær så meget for dit outfit. Gennem en høretelefoner test kan du læse mere om de forskellige modeller, der findes, og gøre op med dig selv, hvilken model der passer bedst til din stil og dine krav.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.