Flere og flere ønsker tandregulering

Posted on 3 min read 584 views

Sponsoreret indhold:

De fleste af os har selv haft eller kender nogle, der i barndommen havde bøjle eller togskinner på tænderne. Så kunne man få rettet en skæv tand, et overbid eller andet. Det har aldrig særlig være populært for voksne at få bøjler og togskinner på, men det er vendt og flere og flere begynder at få bøjle på, mange benytter sig nemlig af den usynlige bøjle Invisalign. Tandlægerne hos TandreguleringKBH laver Invisalign, og mange flere er specialiseret i det samme.

 

Men hvad er Invisalign?

Invisalign er en innovativ måde at regulere tænder på i dag. Invisalign ynder man at kalde en næsten usynlig bøjle, og det er netop derfor at de hos TandreguleringKBH laver Invisalign. Bøjlen er næsten usynlig, da den er lavet i klar plast og dækker hele tanden ind, lidt ligesom man kender det fra en tandbeskytter – og meget mere behageligt. Når tandlægerne hos TandreguleringKBH laver Invisalign, gør de det fordi at skæve tænder kan være meget generende, på fysisk i munden, men også mentalt, hvis man skal bruge for meget energi på at tænke over sit smil. Der er det en oplagt muligt at vælge en tandlage som TandreguleringKBH laver Invisalign skinner.

Når TandreguleringKBH laver Invisalign, får man en behandlingsplan, der typisk indeholder flere skinner, som man løbende skal skift til. Det er ganske simpelt og nemt.

 

Hvordan foregår behandlingen?

Man starter med at booke en forundersøgelse, og det kan man eksempelvis gøre hos tandlæger, er der foretager behandlinger med Invisalign. Tandlægerne hos TandreguleringKBH laver Invisalign, og hos dem foregår behandlingen i syv step.

1)  Forundersøgelse og 3D-scanning: Man starter med en times forundersøgelse hvor munden og tænderne bliver scannet. Hos mange steder er forundersøgelsen faktisk gratis og når tandlægerne hos TandreguleringKBH laver Invisalign, er det også gratis.

2)  Billede & analyse: Der bliver taget røntgenbilleder og fotos, så der kan blive kortlagt hvilke behov man har, og hvad der kan ændres på med Invisalign.

3)  Behandlingsplan: Efter at ens mund og smil er blevet kortlagt, bliver der udarbejdet en behandlingsplan for din tid med Invisalign.

4)  Den første bøjle kommer: Når alt er klarlagt får man den første bøjle som man skal gå med, og løbende bliver et skiftet ud i bøjlerne.

5)  Tjek op og kontrol: Når TandreguleringKBH  laver Invisalign bliver din skinne tjekket op på, og det bliver kontrolleret om alt går som det skal.

6)  Færdig: Efter behandlingen med hos TandreguleringKBH laver Invisalign, bliver munden og tænderne scannet igen, så man kan se, hvordan behandlingen har virket.

7)  På gensyn: Med behandlingen hos tandlægerne TandreguleringKBH laver Invisalign, vil de være sikre på at det nye smil er kommet for at blive, så man skal komme ind til tjek en måned og dernæst seks måneder efter, at behandlingen er slut.

Den bedste og nemmeste løsning til en smukt smil.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.