Fodboldaften med vennerne – landsholdstrøje og ansigtsmaling

Posted on 2 min read 1082 views

At samles med vennerne til en aften i fodboldens tegn kan være en sand fornøjelse. Hvad enten man tager på stadion, ser en landsholdskamp hjemme i privaten eller på storskærm i en nærliggende sportsbar, så kan det give et ekstra pift til stemningen hvis arrangementet er gennemført.

Men hvordan skaber man egentlig en helt unikke aften, som man sent vil glemme?

Hold det rød/hvide tema

Skal du og vennerne mødes og se en vigtig landsholdskamp på stadion eller hjemme på skærmen, så kan det skabe en helt unik og sjov stemning, hvis man lige gør en tand mere ud af optakten, beklædning og selve opgøret.

Skal alle mand i god stemning og skal aftenen eller dagen blive uforglemmelig, så kan det eksempelvis være en god idé hvis alle iklæder sig Danmarks landsholdstrøje, en klaphat eller måske et halstørklæde i de rød/hvide farver.

Har alle gjort lidt ud af beklædningen, så gør det dagen til noget særligt, og man bliver mere bevidst om rammerne for begivenheden.

Udover beklædning kan man eksempelvis høre nogle nostalgiske fodboldsange under optakten eller spille et fodboldrelateret spil som højner kampgejsten.

Efterfest eller gravøl

Når kampen er overstået, så kan følelserne være udenpå tøjet og stemningen kan gå i begge retninger.

Har landsholdet vundet kampen, så vil det tit give anledning til et brag af en efterfest med øl, sjov og røverhistorier. Har landsholdet derimod tabt, så kan stemningen godt dale lidt, men det betyder ikke at man ikke kan tage en gravøl og i fællesskab drøfte kampens udfald.

Ved at planlægge at fodbolddagen varer hele dagen uanset kampens resultat, så kan man holde det gennemgående tema for arrangementet og gennemføre den særlige dage på både godt og ondt. Så på med landsholdstrøjen, saml vennerne og tilbring en berigende dag i fodboldens tegn.

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.