Føler du dig som mindre mand fordi du ikke tjener nok penge?

Der findes stadig mange kønsstereotyper i verden, selv i Danmark. Vi har gennem årene, specielt siden 60-erne, brudt dem mange af dem op, men nogle af dem hænger stadigvæk ved. Kvinder behøver ikke længere at gå hjemme med børnene, mænd behøver ikke længere at være dem som tjen mest i familien.

Vi er i 2019 – den moderne mand behøves ikke at tjene alle pengene

Alligevel er der mange mænd som kan få mindreværdskomplekser hvis de ikke tjener så meget, specielt hvis de er singler. Har du det nogensinde sådan, så er det på tide at lave lidt selvransagelse. At du ikke tjener ”nok” penge har ikke noget at gøre med din mandighed, men det kan have noget med din disciplin eller mod at gøre. Hvis du tager et lån hos Laan247 har du også brug for en del selvdisciplin, men det kan være det, der skal til.

Hvis du har det dårligt med din økonomi, og derfor ikke føler dig mandig nok, så er det først du skal gøre at kaste samfundet og kulturen af dine skulderen. Det bedste du kan gøre for dig selv, og måske også det mest mandige, er at holde op med at spekulere over hvad andre tænker om dig. I stedet skal du rette blik indad og kigge seriøst på, hvorfor det er din økonomi skranter.

Se dig selv i øjnene

Kunne du arbejde mere? Kunne du tage dig en uddannelse eller søge om en praktikplads? Hvis ikke du fejler noget eller har en skade, hvad er det så der holder dig tilbage fra at have styr på din økonomi?

Som nævnt før kan angst, manglende mod, være en af tingene. Du ved inderst inde godt at der ikke er styr på tingene, men at se det i øjnene vil betyde at du er også er nødt til at indrømme det. Og det kunne betyde at du står ansigt til ansigt med en mand du ikke har lyst til at være – og den mand er dig selv.

Man er simpelthen nødt til at tage problemerne seriøst. Hvis ikke man gør det, så ender de med at underminere én, og man får det meget værre i fremtiden. Tag derfor et godt langt blik på din økonomi, og i stedet for at bebrejde dig selv hvad du gjort i fortiden, så spørg dig selv hvad du kan gøre anderledes i fremtiden.

Noget så simpelt som at lave et grundigt budget og følge det nøje, kan gøre en kæmpe forskel.

Få luft i budgettet, og sæt gang i økonomien

Normalt er det ikke anbefales værdigt at tage et forbrugslån, specielt ikke hvis du egentlig tjener nok. Men det kan være at du er røget i en svær situation hvor du har brug for lidt ekstra penge. Der kan altid opstå uforudsete situationer som man er nødt til at løse.

Hvis man tænker sig om, så kan et lån være en stor hjælp i en sådan situation. Laan247 har f.eks. nogle gode ordninger som kan hjælpe dig i gang med din økonomi. Igen, det vigtigste er at lave et godt budget, og så sørge for at holde sig til det.

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?