Gadgets og ting der vil gøre din hverdag så meget federe 

Posted on 2 min read 945 views

Dette indhold er sponsoreret

Vi lever i den bedste tid nogensinde når det kommer til gadget og fede ting. Innovation og teknologi har gjort det muligt for os som menneskehed at opnå utrolige ting, og mange af de utrolige ting begynder at vise sig i hverdagen og i folks hjem. Ofte ved man ikke at man desperat har brug for noget før det lander i hjemmet, og viser sig at være uundværlig. Denne artikel vil pege på en masse gadgets og ting, som man måske ikke lige vidste man havde brug for i hjemmet, men i sidste ende ender med at blive uvurderligt for hjemmet.

Dansk designet vandhane fra Akvatur

Alle hjem har vandhaner, men meget få vandhaner er fra https://akvatur.dk. Den danske virksomhed producerer kvalitetsvandhaner i tidsløst design, som kan passe ind i alle hjem. Og det er ikke bare en almindelig vandhane. Denne vandhane fra Akvatur har en kogende indstilling, som gør at man kan få kogende vand direkte fra vandhanen. Det kan virke som alt for meget luksus, men kaffen, teen og pastavandet bliver lige pludselig øjeblikket og lang tid vil kunne spares over tid.

Hundeejer med en gøende hund? Det kan fikses

Man ser en film om aftenen, spændingen stiger, skurken og helten er på vej i den sidste showdown inden filmens slutning, og pludselig begynder hunden at gø – og den vil bare ikke stoppe. Man tænker at hunden ikke er blevet opdraget ordentlig, og udskyder opdragelsen til i morgen, da filmen er lige ved at være for spændende. Heldigvis finders der en gadget, som kan få hunden til at stoppe med at gø med det samme. Det er en lille fjernbetjening, som via lydbølger stopper hunden i at gø videre, og er produceret af Barxbuddy.

Transportabel tolk

At rejse er at leve, sagde en klog mand en gang. Det er sandt, men tit og ofte befinder man sig i et land, hvor man ikke taler sproget og engelsk er en by i Rusland og hjælper på ingen måde. I sådanne situationer kræver det sin mand at kæmpe sig videre, men det problem er løst. To japanske udviklere har skabt MUAMA instant translator som kan oversætte direkte mellem 40 forskellige sprog. Man vil derfor i situationen kunne forklare direkte og specifikt hvad der ønskes og hvad problemet er. Det at rejse har aldrig været nemmere.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.