Gaven til manden der har alt – Få en skarp hårkant i nakken. Permanent.

Posted on 2 min read 442 views

Gaven til manden der har alt – Få en skarp hårkant i nakken. Permanent.

Permanent hårfjerning er blevet en ting som flere og flere får ordnet med stor glæde og det er efterhånden til priser der er til at være med på. Nogle forbinder denne form for behandlinger med noget for kvinder, men det er helt af vejen at det skulle være tilfældet.

Nu må kvinderne vige pladsen i skønhedssalonerne for mændene

Skønhedssaloner findes efterhånden i alverdens afskygninger og behandlingerne sådanne steder begynder at være så godt med prismæssigt, at det selv kan være personerne på SU eller lignende der kan være med på en forkælelse. Mange kvinder har stor glæde af disse skønhedssaloner, men det er ved at være slut med at kvinderne kan have dette sted for sig selv.

Flere og flere mænd er begyndt at se wellness som et område de også kan få glæde af og det giver rigtig god mening, for der er utrolig mange behandlinger der både kan være til gavn og glæde for mænd som kvinder. Med permanent hårfjerning til mænd er der måske ikke tale om et ønske om hårfjerning de samme steder som permanent hårfjerning til kvinder, men der er til gengæld andre steder på kroppen hvor mændene som oftest gror uønsket hår.

Områder med træls hårvækst kan være anderledes fra mand til kvinde

På grund af testosteronet vokser der hårvækst andre steder hos mænd som hos kvinder. Det er hovedsageligt noget kvinderne lægger mærke til ved mændene, når en mand en større tendens til skæg eller hår på ryggen. Det er ofte disse steder at mændene har et ønske om at få styr på lokkerne, men her stopper det ikke.

Mange mænd har for længe siden besluttet sig for at have en frisure med kort hår, men der går ofte ikke mange uger fra sidste tur ved frisøren før det atter bliver tid igen, fordi hårene i nakken vokser så tydeligt frem. Med permanent hårfjerning er der også mulighed for at få den skarpe hårkant i nakken – for altid.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.