Hvad kan du give din mand i gave?

Posted on 3 min read 1270 views

ANNONCE

Du kender måske følelsen? Generelt er gaveræset ofte en tidskrævende og besværlig proces, da det ikke altid er lige let at finde den perfekte gave. Du har sikkert hørt ordsproget: “Kun fantasien sætter grænser”. Det er på sin vis rigtigt – det er bare ikke alle mennesker, som er udstyret med en stor, kreativ og rummelig fantasi. Er det noget du kender til, og står du og mangler idéer til, hvad du kan give din mand i gave? Så bør du læse med her.

Den sjove gave til hjemmet

Det er som nævnt ikke altid lige let at finde en gave til ham, der faktisk har det meste i forvejen. I den forbindelse kan du overveje at købe en sjov gave, som kan skabe glæde i hjemmet. Her kan du overveje at give din kæreste et special lavet hjemmetræningsprogram så han kan holde sig i form i hverdagen hvis han f.eks. bruger meget af tiden på et kontor. 

Du kan eksempelvis også give ham en sjov plakat fra Dialægt. Her kan du finde et væld af forskellige plakater, der passer til forskellige personligheder, interesser eller erhverv. Er din mand eksempelvis fodboldfan, kan du finde plakater med citater, som kun ægte fans kan forstå og relatere til. Det kan ligeledes være, at din mand er glad for løb, lystfiskeri eller noget helt tredje? Der er næsten en garanti for, at du kan finde en sjov plakat, som passer perfekt til din mands personlighed, interesser eller erhverv. Du kan eventuelt også vælge at lave din egen plakat, som er designet personligt til ham.

Giv ham et års frisørtider

Du kan også overveje at give ham et gavekort til en frisør i byen hvor i bor i. Det kan være et gavekort til en frisør i Aarhus hvis i bor i Aarhus eller i københavn hvis det er der i bor. Der findes utroligt mange frisøre og ofte så er det noget som mænd de glemmer at få bestilt tid til. Så hvis du sammen med gavekortet får bestilt tider til de næste 12 måneder, så er du sikker på at han rent faktisk får gavekortet brugt.

Giv ham en oplevelse for to

Det er i de senere år blevet et hit at give oplevelser til hinanden. Købsprocessen er både nem og hurtig, hvortil det er de færreste, som ikke sætter pris på en oplevelse med deres kære. Du kan eksempelvis vælge at give ham et gavekort til en oplevelse, hvor der ikke er fastlagt en bestemt dato. Du kan ligeledes vælge at arrangere oplevelsen på forhånd, således at alt er købt og planlagt. Du kan invitere ham på et afslappende ophold på et af de skønne badehoteller, vi har her i Danmark. Et forlænget weekendophold på et normalt hotel er bestemt heller ikke nogen dårlig idé.

Hvis din mand er mere til det ekstreme, kan du også overveje at arrangere en dag, hvor I skal skydive. Det er ligeledes en mulighed at prøve bridgewalking på Den Gamle Lillebæltsbro.

Forkæl din mand med en herreaften

Det kan minde lidt om et gavekort eller en oplevelse, men det skal indløses i hjemmet. Lad ham invitere nogle af sine nærmeste venner over til en rigtig herreaften, hvor du hjælper til med alt det praktiske. På den måde kan du sørge for, at det er din mand, som er i centrum.

Du kan for eksempel give ham muligheden for at arrangere en herremiddag eller måske en ølsmagning. Han vil elske dig for det, da der næsten ikke er noget bedre end en hyggelig aften i gode venners lag. Hvis du eksempelvis forsøger dig med en ølsmagning, kan du købe en masse forskellige specialøl, som han og gæsterne skal diskutere, give point og rangere. Du kan endvidere finde på en lille quiz, der udfordrer deres viden om øllets historie.

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.