Giv dine venner baghjul i put and take søen, med disse simple tips! 

Fiskeri i put and take er en kunst i sig selv og ofte er det en tur med drengene og masser af øl og grill, der ligger for dagen. Skal du lige tvære dine gutterne i put and take fiskeri, så læs med her.

Tips til fiskeri i put and take

Det handler oftest om timing. Som 80% af de andre danske lystfiskere, der fisker i put and take i sommerhalvåret er i sig selv en fejl, da fiskene er mest bidelystne og aktive i vinterhalvåret, men nok om dette. Start gerne fisketuren tidligt. Ja gerne inden fanden får sko på!

Tommelfinger regel: Første mand på spotte fanger første fisk! Fiskene har fået ro hele natten og er klar til at få smækket en spinner lige i kæften! Hold øje med søen og evt tag dig en test-tur alene. Her vil du måske måde en af de lokale helte, som kan give dig et par esser i hånden.

Brug den rigtige fiskestang!

Nøglen til succes ligger ikke kun i evnerne, men også i grejet. Glem alt om svigerfars gamle kystkæp og få fat i et lækkert UL fiskesæt til dig selv i stedet for. Du kan ofte købe en lækkert Ul sæt for under 1000kr. Husk også at brug den rigtige fiskeline. Er linen for tyk skræmmer du alle fiskene væk og ikke mindst brug kroge og endegrej som er lavet til put and take fiskeri. Alt enge grej over 10gram er NO go i put and take.

Her finder du et online kort over de lokale og bedste put and take søer i Danmark og du kan læse alt omkring fiskeri i put and take.

>>> Se det store online kort over put and take søer <<<

Med det rigtige udstyr er du klar til at tage kampen op mod den famøse regnbueørred, som lever i de danske fiskesøer.

 

 

Hvad synes du om artiklen? Smid gerne en kommentar :-)

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Der er ingen kommentare endnu. Skal du være den første?