Har du overvejet at blive en hardcore IT konsulent efter studiet?

Posted on 2 min read 856 views

Indenfor de sidste 20 år er der rullet en digital bølge indover os. Og den bølge er kommet for at blive.

Først kom Google, så kom Facebook og så kom Amazon. I dag bruger alle i den vestlige verden internettet hver dag. Det er uanset om du skal komme i kontakt med deres venner på Facebook, finde information om et emne på Google eller købe en ny computer på Amazon.

Hvis du vil sikre din fremtid, så skal du overveje om du skal være specialist indenfor online marketing. Det kunne f.eks. være at du blev Facebook specialist, hvor du hjælper virksomheder med at positionere sig på Facebook med henblik på at øge deres omsætning på Facebook.

Du kan også vælge at dukke ned i Googles algoritmer og forstå, hvilke tiltage man skal lave for at få en bedre placering i Googles rangstige – Også kaldet søgemaskineoptimering.

Uanset hvad du vælger at specialisere dig i, så skal du vide, at der er stor efterspørgsel indenfor disse ydelser, og hvis du løbende udvikler dig indenfor de forskellige marketinggrene, så vil du altid stå attraktiv på arbejdsmarkedet.

Men hvordan bliver du god til det, spørger du måske dig selv. Hvis du vil arbejde hardcore indenfor denne branche, så skal du overveje at få en praktikplads i et webbureau.

I et webbureau kan du komme ind i en verden, hvor der sidder nogle tunge og skarpe profiler indenfor online marketing. Her har du mulighed for at blive skarp indenfor denne verden, uanset om du ønsker at blive god til SEO eller Facebook.

Et godt råd som du bør tænke over, før du kaster dig ind i denne verden er, at du bør vælge en bestemt ting du kan blive god til. Mange personer tror, at de skal være gode til både Amazon, SEO eller facebook. Sandheden er bare at erhvervslivet søger specialister og ikke generalister.

Et webbureau vil hellere have en person der er meget skarp på SEO end en person der er middelgod til alle forcerne indenfor marketing.

Før du begynder at ansøge om praktikplads i de forskellige bureauer, så bør du selv begynde at dykke ned i marketing branchen.

At blive online marketing specialist er en autodidakt branche, hvor du ikke kan tage nogen uddannelse. Du kan kun tage nogle kurser, men hvis du vil blive rigtig god, så skal du selv have hænderne ned i mudderet.

Det kan være en rigtig god ide at starte dit eget projekt ved siden af, og på den måde kan du få din egen hands on erfaring og få en fornemmelse af, hvordan du får succes med SEO, Facebook eller Amazon.

Det er ikke kun et webbureau, hvor du få job. Du kan også få job i andre firmaer der ønsker at blive mere synlige på den digitale front.

 

What do you think?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

No Comments Yet.